under:tone02 cu Shed, The Model, Whiteroly @ The ARK

under:tone02 cu Shed, The Model, Whiteroly @ The ARK

under:tone02 cu Shed, The Model, Whiteroly @ The ARK

Joi, 9 decembrie, ora 21, under:tone02 cu Shed (live), The Model si Whiteroly.

▽ under:tone este un club night care promoveaza muzica electronica de dans. Joi pe 9 decembrie ne oprim in underground-ul de la The Ark. Arata bine si suna si mai bine.

▽ under:tone02 prezinta un performance live al maestrului techno Shed, rezident al clubului Berghain din Berlin (“quite possibly the current world capital of techno, much as E-Werk or Tresor were in their respective heydays”) si producatorul care a influentat decisiv reinvierea techno din ultimii ani.

Facebook event.

▽▽▽ Shed live (Ostgut Ton, Berghain Resident/Berlin)

Despre Shed pot fi spuse multe – primul sau album, Shedding the Past, publicat in 2008, a fost desemnat de Resident Advisor drept albumul anului; prin placile publicate sub pseudonimele Wax si EQD (“Equalized” ) si distribuite exclusiv prin magazinul-preferat-de-viniluri-al-Berlinului, Hardwax, a reactualizat estetica “techno-ului anonim”; cel mai nou album, The Traveller, depaseste barierele technoului ca simpla unealta de dans, si prezinta acele calitati ale muzicii techno pentru care o indragim atat de mult: pasiune, surpriza, si incercarea de a impinge la maxim limitele oamenilor si ale masinilor.

Insa, ca sa intelegeti exact despre ce vorbim aici, trebuie sa il ascultati pe Shed live.

▽▽▽ The Model (Gigolo, Baroctechnoterror, Mango)

Sunt putini deejayi ale caror cunostinte in materie de techno german sa le depaseasca pe cele ale lui The Model. Crescut muzical in sunetul Tresor (pe vremea gloriei supreme a clubului Berlinez), The Model si-a dezvoltat un stil de productie si de a pune muzica pe care nu il mai intalniti la niciun alt deejay roman. Productiile sale, publicate de case de discuri precum Underl_ne (UK), Traum (DE), International Deejay Gigolo Records (DE) sau My Favourite Robot (CA), i-au adus recunoastere internationala. Ascultati recentul sau release pentru Local Records (al carui reprezentant este la under:tone02) aici: http://localrec.ro/?p=1976

Mereu imbracat bine, la under:tone02 veti auzi un set The Model mai altfel, focusat pe techno, profund, intunecat, pe alocuri meditativ.

▽▽▽ Whiteroly

Whiteroly este un dj si up-and-coming producer cu un simt pentru sunet si ritm rar intalnit chiar si printre veterani; pianist clasic ca pregatire si deejay de cativa ani, productiile Whiteroly devin din ce in ce mai bune, iar dj seturile sale sunt o calatorie sonica prin cele mai proaspete sunete.

▽▽ Si pentru ca stim ca toata muzica buna nu vine doar din Londra sau din Berlin, la fiecare editie a under:tone va exista o cutie in care va puteti aduce productiile proprii scrise pe cd audio. Depuneti-le pana la 11 seara, si daca sunt bune, unul din deejay le va mixa in setul sau.

▽ under:tone02 – joi 9 noiembrie ora 21. Pana la ora 3 sau mai tarziu. Acces gratuit pana la 22; 15 lei dupa.

Tags:

1 thought on “under:tone02 cu Shed, The Model, Whiteroly @ The ARK”

Leave a reply (we review all comments)