Mango Special Showcase @ Studio Martin

  • by
Mango Special Showcase @ Studio Martin

Mango Special Showcase @ Studio Martin

SPECIAL MANGO SHOWCASE – MARTI, 30 NOIEMBRIE

► ALEXANDRU JIJIAN
► BOGDAN
► COSMIN TRG
► KHIDJA
► THE MODEL
► TBF

Pe 30 noiembrie, te asteptam la Studio Martin pentru o editie speciala de Mango Showcase. Pentru ca a doua zi nu muncim, ne-am gandit sa sarbatorim in felul nostru prima zi de iarna din calendar.

In luna aprilie a acestui an lua fiinta agentia Mango Booking, momentul fiind marcat de o petrecere in formula The Model, Khidja, Cosmin TRG, Bogdan & Alexandru Jijian. Pe parcurs, ne-am inmultit, alaturandu-ni-se si TBF, tanarul talentat care a confirmat si a dovedit ca poate face fata standardelor agentiei.

Asadar, marti veti avea ocazia sa ascultati unele din cele mai bune produse pe care Romania le-a avut de oferit in materie de muzica, artisti care in acest an au facut furori prin Europa si nu numai. De la Sonar Chicago la Fabric Londra, de la Sankt Petersburg la Viena, si de la Barcelona la Berlin, i-am reunit pe toti intr-un singur loc. Si nu oriunde, ci in clubul cu cea mai veche traditie privind muzica electronica in Romania, club care saptamana viitoare aniverseaza nu mai putin de 17 ani: Studio Martin.

Intrarea este 10 RON.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)