Ce spun hainele pe care le purtam despre noi?

– via bogdan huma

10 thoughts on “Ce spun hainele pe care le purtam despre noi?”

  1. nu stiu dal pro tv era cel mai in masura post care sa vb despre asta dar totusi asa e astia sunt o mare parte din oamenii ac tari,dep unde alegi sa fii ,sunt la fel de multi si cei civilizati doar k pro tv nu are nici un interes sa i arate pe acestia.un post jidanesc vrea sa scoata doar jegurile tarii nu si cv bun…..mai ales directoarea aia infecta….

  2. newsflash! populaţia rurală a ţării (prezentata in reportaj), amatoare de discotecă, nu are gusturi vestimentare. proteveul, această libertatea a imaginilor mişcătoare produce materialele astea pentru audienţa pe care o are, nu face studii antropologice, aşadar e normal penibilul. ar fi fost mişto dacă ziceau mai mult şi despre ăia care se îmbraca bine că avem destui. sau mai bine, aş fi preferat un reportaj despre cum se schimbă vestimentaţia pe stradă de la vară/iarnă de la culori stridente, ţâţe şi craci la o mare de fâş ieftin şi căciuli urâte de zici ca e decembrie ’94.

  3. Pingback: Romanika.eu » Cum se îmbracă românii

  4. Pff.. protv-ul si-a gasit sa judece ?! Ignora faptu ca ei sunt cei care promoveaza zilnic kitchul si cocalarismu si dau inainte cu tupeu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.