Ad Comunism @ Club A

  • by
Ad Comunism @ Club A

Ad Comunism @ Club A

Madvertisers si Club A prezinta:

Ad Comunism marti, 23 noiembrie 2010, ora 17:30, in Club A. O manifestare cultural-educativa organizata de membrii cercului de publicitate Madvertisers, al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti.

Comod. Economic. Rapid. Puteti afla cum se facea publicitate cand in magazinul Alimentara nu gaseai decat spanac la borcan, iar sticlele stateau singure la coada la lapte. Puteti face schimburi instructive de experienta cu fosti soimi ai patriei care va vor relata despre valoarea capitalului de brand al tigarilor Kent, sapunurilor Rexona si al sticlelor de Pepsi produse in fabrica 30 Decembrie.

Suntem in “epoca de aur”, cand porumbul era de doi metri, iar planul cincinal se atingea in patru ani si jumătate, cand leul facea pui doar daca il depuneai la CEC, cand se purta sloganul ”Nicio masa fara peste” si nu experti in diete, cand slagarele erau despre macarale si brandingul de tara despre vacantele la Sovata. Aflati care erau beneficiile emotionale ale bomboanelor cubaneze si amintiti-va gustul dulce si tare al celei mai ieftine femei, Eugenia.

Participand la AdComunism, preveniti si combateti sedentarismul, va mentineti conditia intelectuala si o permanenta buna dispozitie.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)