Nouvelle Vague – Afterparty @ The Ark

Nouvelle Vague - Afterparty @ The Ark

Iti place bossa nova? Nu te mai saturi de Nouvelle Vague? Ti-ar placea nu doar sa asculti..ci si sa dansezi pe cele mai senzuale ritmuri new-wave? Ai noroc! Dupa concertul trupei Nouvelle Vague ce va avea loc pe 22 noiembrie la Sala Palatului, fanii trupei pot savura in continuare ritmurile seducatoare de bossa-nova intr-o atmosfera relaxanta la The Ark pe 22 noiembrie, la un after-party oficial pus la cale chiar de membrii Nouvelle Vague.

“Just can’t get enough” Afterparty va incepe in jurul orei 23:00, intrarea fiind libera pentru fanii Nouvelle Vague si nu numai. Mai mult decat atat, cei care vin direct de la concertul pe care Nouvelle Vague il va sustine in aceeasi seara, 22 noiembrie, la Sala Palatului, si prezinta la bar biletul valid, primesc din partea casei un cocktail special JUST CAN’T GET ENOUGH!, care ii va introduce inca de la inceput in atmosfera romantica si ispititoare a serii. The Ark lanseaza astfel o noua provocare: dans si buna dispozitie si un concurs incitant cu “adevaruri despre muzica” ce ar putea sa le aduca unor castigatori premii supriza. Cei mai norocosi vor putea pleca acasa inclusiv cu un autograf din partea trupei preferate!

Pe 22 noiembrie, The Ark va asteapta cu un meniu complet pregatit din ingrediente esentiale pentru o seara de neuitat! “Just can’t get enough” Afterparty – o seara memorabila al carei scenariu il poti scrie chiar tu!

Tags:

1 thought on “Nouvelle Vague – Afterparty @ The Ark”

  1. Eu cred ca te mai saturi si de Nouvelle Vague, ca au fost pe la noi mai des ca iris in piata constitutiei. Imi place ca acum – in zilele noastre – cand e cerere de concerte vin mereu aceeasi artisti. FFS, la cata muzica se canta in lumea asta, numa pe nouvelle vague nu i-as fi chemat *din nou* sa bage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.