Logistics @ Arenele Romane

LOGISTICS
(Hospital Records | Londra, UK)

Sambata, 13 noiembrie 2010
Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Pe 13 noiembrie, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a saptea petrecere de anul acesta marca Arena DNB. Evenimentul va fi gazduit de LOGISTICS, aflat in premiera in Romania.

Alaturi de Logistics vor mixa romanii YUFFA & HARDCORE, SUNDANCER si ELEMENTRIX. De visuals se vor ocupa VEDEM si HIPNOPTIC.

Logistics a atras atenţia in 2004 cu piesa Replay pe care marile nume din scenă (Andy C, Fabio, Grooverider, etc.) au preluat-o aproape imediat în seturile lor. De aici şi până la a semna cu Hospital Records a fost un singur pas, iar in 2006 lanseaza primul album din cariera.

Muzica lui este o combinaţie de liquid funk şi jungle, devenind astfel un inovator în a lega cele 2 direcţii în care mergea scena de muzică de dans. Prin piesele compuse el, artistul a contribuit la crearea sunetului actual din drum and bass, in momentul de fata fiind considerat drept unul din numele care fac istorie în această lume.

Pana in prezent a lansat 3 albume, Now more than ever (2006), Reality Checkpoint (2008) şi Crash Bang Wallop! (2009) , pentru care a castigat premii Cum este Radio 1’s 1Xtra Best Album. A reusit in doar cativa ani sa isi construiasca propriul stil in miscarea drum and bass, ajungand sa fie foarte apreciat de o armata de fani din intreaga lume si in acelasi timp respectat in randul muzicienilor din scena.

Intrare:

20 lei in avans la Base sau The Kitchen

Base
The Kitchen

30 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 22:30, portile se deschid la ora 22:00).

Despre locatie: http://bit.ly/9aJyCC

Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro .

Tags:

2 thoughts on “Logistics @ Arenele Romane”

  1. Imi pare rau, dar cu petrecerea aia am incheiat de atunci. Cine a luat in avans atunci a primit diferenta sau tot inapoi, cine a venit la party a platit jumatate, etc.

    A fost mare deprimare ca nu a ajuns in aprilie, asa ca vrem sa trecem peste subiectul asta odata.

    Privim catre ce urmeaza intr-o saptamana, si nu vreau sa anticipez, dar o sa vedeti ca a meritat chiar si incercarea grea prin care am trecut ca sa putem ajunge pana aici 🙂

Leave a reply (we review all comments)