Am vazut Beardyman live! Acum pot sa…

… fac ce faceam si pana acum.

Inca un DJ la Bucuresti.

Cu cat ai asteptari mai mari, cu atat dezamagirea e mai mare.

Somn usor!

UPDATE:
Nu organizarea a fost problema mea. Eram constient ca o sa fie super aglomerat, fum etc. Asa e in Fabrica la evenimente mari. Dezamagirea a fost chiar Beardyman. Imi place f f mult ce face, i-am vazut probabil toate filmuletele de pe youtube si il consider unul dintre cei mai creativi si inventivi beatboxeri si un mare showman. Aseara, sub numele de Beardyman, a fost pe scena un aproape banal DJ. Un DJ ce a bagat piese ca un DJ si din cand in cand mai adresa 2 cuvinte publicului. Nu am vazut nimic din geniul cu care eram obisnuit din inregistrarile concertelor lui vazute online. Probabil deal-ul era sa bage dj-set, iar eu (si nu numai) ma asteptam la altceva. Dar ce sa inteleg din comunicatul de presa care zicea “Beardyman revine in Bucuresti, intr-un show 100% live”? Precizez ca am plecat cand probabil mai avea 2 minute din set. JFB rules.

Sincer, speram la asa ceva:

sau macar asa:

Interviu cu Beardyman la Fabrica:

Beardyman la Fabrica:

19 thoughts on “Am vazut Beardyman live! Acum pot sa…”

  1. Beardyman a fost platit pentru live si exact asta a si facut. live-ul pe care il face el in momentul asta. omul si-a propus sa evolueze si a evoluat intr-un alt fel de show decat am vazut noi toti pana acum din partea lui. ca ne-a placut sau nu, asta e alta problema.
    ce pot eu sa va spun este ca omul face in mare masura ce se aude live, folosind insa mult mai mult echipament electronic, lucru care pe organizatori i-a incarcat o data in plus. ceea ce face e mult mai complex decat ce facea inainte. daca apreciem asta, e o decizie la latitudinea fiecaruia.
    postura de organizator al evenimentului de la Timisoara, unde ne-am simtit foarte bine btw, pot sa va spun ca perceptia mea e ca organizatorii si-au facut treaba foarte bine si mai mult decat complet! restul tine de artist si de evolutia lui si trebuie primit ca atare.

  2. Pingback: Beardyman, I love you, but… | a plus tard crocodile

    1. chiar imi pare rau ca nu am ajuns, dar dupa shortsup m-am teleporat la fabrica ca nu cumva sa-l ratez pe beardyman. sper ca a iesit bine. o sa trec la editiile urmatoare ale fuziunii.

  3. Am fost si eu aseara, clar toata lumea se astepta la un show de genul celui din 2009 in Edinburgh, insa aseara nu a fost sa fie. A fost invitat sa “mixeze” spre dezamagirea majoritatii…

  4. a fost trist..
    100% de acord cu igu (“un aproape banal DJ”, mai ales in comparatie cu JFB).
    Nimic din interactiunea cu publicul, nimic din show-ul la care eu m-as fi asteptat(si nu sunt singurul, dovada aglomeratia, si nu doar cea din sala, ci si de pe scari, in strada din timpul performance-ului lui beardy).
    Banuiesc ca asta se intampla cand ai asteptari mari de la un concert.

  5. Am fost la beardyman si anul trecut la hala si a fost asa ca in clipurile de pe youtube. Poate ca a fost platit doar pentru un show mai redus ca improvizatie sau ceva de genu

    1. e ca si cum il inviti pe travis patrana si el se rezuma la a face jaloane pt ca a fost platit putin. credeam ca are un standard sub care nu coboara.

Leave a reply (we review all comments)