Diseara, ShortsUP prezinta Eroi Contemporani @ The Ark

  • by

ShortsUP - Eroi Contemporani

Într-o lume care aparent a luat-o razna, există niște oameni excepționali care ne schimbă viziunea despre viață. Ei sunt eroii din filme, neînfricații care dau piept cu orice situație până ies învingători, oamenii care se luptă cu “monștrii cei mari” până câștigă.

Vineri, 12 noiembrie, de la 20.00, la The ARK, o nouă selecție cu cele mai premiate scurtmetraje din lume vor fi prezentate de ShortsUP, împreună cu Discovery România, sub titlul Eroi contemporani.

Din program fac parte două filme câștigătoare la BAFTA, trei nominalizate la Oscar, filmul care a obținut premiul publicului la Clermont-Ferrand în 2007 și marele câștigător la Clermont-Ferrand în 2008. Festivalul de la Clermont-Ferrand este cea mai prestigioasă competiție internațională dedicată exclusiv scurtmetrajelor.

Vor fi proiectate și șapte producţii locale de scurtmetraj ale Discovery Channel, cu protagonişti români: un maratonist,un aeromodelist, un medic ce a profesat în cele mai îndepărtate regiuni din lume, un motociclist care a mers până în Mongolia, un scufundător, un constructor de motociclete și un practicant de parkour. Filmele Discovery România au câte 3 minute fiecare.

Scurtmetrajele prind viață la ShortsUP, căci unii dintre eroii din filmele Discovery se vor afla la eveniment, cu demonstrații live și fotografii din aventurile lor în jurul lumii.

Eroii nu au dispărut. Ei nu se mai aruncă în gol încercand să salveze oamenii buni, nu se mai cațără pe zgarie nori ca păianjenii, și, cu toate acestea, îi recunoaștem și-i admirăm. EROII CONTEMPORANI vor fi la ShortsUP, în filme sau în carne și oase, vineri seară. Eroi vor fi și spectatorii, care sunt invitați să nu-și uite acasă super-eroul din ei.

Programul serii va fi completat de o sesiune de dj cu AMON.

Biletele pentru evenimentul ShortsUP de vineri pot fi cumpărate la intrare și oferă acces la întregul program: filme, muzică live și happeninguri. Prețul unui bilet este de 20 RON. The Ark este situat pe Calea Rahovei la nr 196 A (Uranus 150). Accesul se va face de la ora 19.30.

ShortsUP este un proiect ORICUM și Feeder.ro.

Facebook event

Leave a reply (we review all comments)