Doll and the Kicks @ Control

  • by
Doll and the Kicks @ Control

Doll and the Kicks @ Control

Doll and the Kicks live @ Control – 6 noiembrie

Originara din Brighton, formatia exista din 2005, dar a ajuns pentru prima data în atentia publicului in anul 2007 cand au fost invitati de BBC Southern Counties să participe la o competie a carui castigatoare urma sa cante la festivalul Glastonbury.

Intre timp, popularitatea lor a crescut datorita aparitiilor la MTV One, BBC Radio 2, BBC 6 Music, Channel M, BBC Southern Counties si Kerrang Radio. In noiembrie 2008, trupa a fost aleasa MSN Unsigned Band of the Month, iar in newsletter-ul Myspace din ianuarie 2009 trupa a aparut in Top 10 Trupe pentru anul 2009, alături de Lady Gaga si Florence and the Machine.

In 2009 i-au lansat albumul de debut (intitulat “Doll and the Kicks”) si l-au insotit pe Morrissey in turneul lui mondial din 2009, dar si la festivalul SXSW, in Texas.

Aflati deja in al cincilea an de activitate, Doll and The Kicks sunt din nou in turneu si pe cale de a lansa un nou EP. Pe 6 noiembrie ei vor ajunge si in Romania, in clubul Control.

http://www.myspace.com/dollandthekicks

Videos:

https://www.youtube.com/watch?v=CV_aYN4PImk
https://www.youtube.com/watch?v=2eGQdXL9FdM
https://www.youtube.com/watch?v=9VGkeRPO9c0

In deschidere va canta trupa macedoneana Bernays Propaganda.

Bernays Propaganda, cu un stil muzical influentat de nume precum Submission Hold, Fugazi, Gossip, Gang of Four, The Slits sau LCD Soundsystem este formata din patru membri: Kristina (voce), Vasko (chitara), Dzano (tobe) si Nenad (bass). Trupa a lansat doua albume: „Happiness Machines” si „My Personal Holiday”.

Numele lor vine de la Edward L. Bernays, autor al lucrarii Propaganda si considerat unul dintre parintii relatiilor publice moderne. Un nume potrivit, am putea spune, pentru o formatie a carei muzica reprezinta un manifest impotriva manipularii subtile a publicului realizata prin intermediul mijloacelor de comunicare in masa.

http://www.myspace.com/bernayspropaganda

Biletele se pot procura la intrare.

Preţul unui bilet este de 30 lei.

Event Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=139740152724462

Club Control: Bucuresti, Str. Academiei nr.19 (Pasajul Academiei)

http://www.control-club.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)