Skudge (live), Ion, TBF, Aeromaschine, Whiteroly @ MNAC

Skudge (live), Ion, TBF, Aeromaschine, Whiteroly @ MNAC

Skudge (live), Ion, TBF, Aeromaschine, Whiteroly @ MNAC

under:tone01
Skudge (live)
Ion
Aeromaschine
Whiteroly
TBF (mango booking)
>
MNAC
joi 4 noiembrie ora 21.
Pana la ora 3 sau mai tarziu.
Acces gratuit pana la 23; 10 lei dupa.
Facebook event

under:tone este un club night care promoveaza muzica electronica de dans. In 2010, suntem indragostiti de Berlin si de techno, de aceea avem line-up-uri construite pe masura. Si pentru ca stim ca toata muzica buna nu vine doar din Londra sau din Berlin, la fiecare editie a under:tone exista o cutie in care va puteti lasa productiile proprii scrise pe cd audio. Depuneti-le pana la 11 seara, si daca sunt bune, unul dintre deejay le va mixa in setul sau.

>>>Skudge sunt doi producatori suedezi de techno care au intrat in lumina reflectoarelor in vara lui 2010 dupa ce au publicat o serie de viniluri la propria lor casa de discuri. Preferati ai Fact Magazine si Resident Advisor, Skudge produc un techno rafinat care deja e mixat de legende ale technoului. De la Resident Advisor citire:

“Nu e greu de vazut de ce duo-ul suedez Skudge si-au castigat o astfel de reputatie dupa doar cateva releaseuri. Ei [..] rafineaza cu maiestrie idei si sunete existente. Aceasta abordare este in ton cu ce se intampla pe felia de techno careia ii apartine Skudge – sunetul publicat pe vinil anonim, cu influente puritane care este sinonim cu Hardwax si Berghain si care acum are ecouri in toata lumea.”

La MNAC, Skudge vor performa live cu: un drum machine, doua sintetizatoare, un sampler, un midi analog sequencer, un echo, un reverb si un amplificator.
Skudge myspace – http://myspace.com/skudgemusic; Skudge blog – http://skudgeblog.skudgerecords.com/#category6 (free downloads available)

>>>Ion este un artist contemporan ale carui activitati muzicale au culminat cu publicarea EP-ului Schutzhaft la Local Records – poate cel mai controversat release de pe scena de muzica electronica underground din ultimii ani. Puternic influentat de Berlin, oras din care tocmai s-a intors in urma unei rezidente artistice, Ion produce si mixeaza techno. Ascultati Schutzhaft aici.

>>> Aeromaschine este unul dintre producatorii si deejayi tineri care se incapataneaza sa mixeze de pe vinil. Va publica foarte curand primul disc la Mirau, casa de discuri a lui Tensnake. Productiile sale recente sunt din ce in ce mai bune si acopera o gama intreaga de stiluri 4/4 progresiste.

>>> Whiteroly este un dj si up-and-coming producer cu un simt pentru sunet si ritm rar intalnit chiar si printre veterani; pianist clasic ca pregatire si dj de cativa ani, productiile Whiteroly devin din ce in ce mai bune, iar dj seturile sale sunt o calatorie sonica prin cele mai proaspete sunete.

>>> Despre TBF, DJ Sneak spunea in 2008: “There’s this kid called TBF from Romania, [..] he’s coming up with some of the toughest house sh*t that I’ve heard from Europe[..]. So this guy is 19, he’s making some really really good stuff. Jackin’, energetic, it’s not techno, it’s not electro, its straight house”. Cumparati-i ultimul EP, Technology, de aici – https://www.stompy.com/index.php?section=ep&parameter=201594

Tags:

1 thought on “Skudge (live), Ion, TBF, Aeromaschine, Whiteroly @ MNAC”

  1. Pingback: Heineken Electrolab Podcast: Ion | Feeder

Leave a reply (we review all comments)