The Ark – Grand Opening

  • by
The Ark - Grand Opening

The Ark - Grand Opening

The Ark – Grand Opening

Vinerea asta, The Ark, fosta Bursa de Marfuri a Bucurestiului, isi va deschide portile pentru publicul larg, intr-o noua formula pe care bucurestenii sunt invitati sa o descopere in cadrul unui eveniment ce promite senzatii dintre cele mai intense! Proiectii video 3D, show-uri grafice impresionante, muzica live si DJ set-uri sunt pregatite pentru marea relansare a noului The Ark, pe 15 octombrie, la Uranus 150 (fosta Calea Rahovei Nr. 196 A).

Dupa un lung proces de reamenajare, The Ark revine pe “podiumul” bucurestean cu o noua imagine, intr-o noua tinuta, customizata special pentru acel loc ce-si propune sa fie mult mai mult decat un simplu spatiu de petrecere a timpului liber. The Ark aduce pe piata un nou “entertainment concept”, un spatiu de socializare, relaxare si recreere ce imbina firesc ideea de interactiune culturala cu spiritul muzicii live si experienta culinara desavarsita. The Ark popune asadar o alternativa completa pentru publicul amator de restaurante, cafenele, galerii de arta, concept stores, librarii, terase sau cluburi.

Primul nivel al noului concept se constituie sub forma unui spatiu deschis – un restaurant, o cafenea, o zona de lounge precum si zona special amenajata pentru iubitorii de film care vor avea ocazia sa experimenteze silent cinema – o tehnologie de ultima ora, in premiera in Romania, care foloseste un sistem audio special bazat pe casti wireless. The Ark underground va fi destinat muzicii, fie sub forma unor petreceri tematice, fie in esenta pura, in concerte live cu artisti autohtoni si internationali deopotriva. Spatiul a fost transformat astfel intr-o gazda perfecta pentru evenimente culturale precum expozitii de pictura, fotografie sau sculptura, workshop-uri, conferinte, piese de teatru sau proiectii de film, intreaga experienta The Ark fiind asezonata cu meniuri delicioase pregatite de The Caterer – maestru in arta culinara romaneasca si nu numai.

Deschiderea oficiala a noului The Ark va avea loc 15 octombrie, in cadrul unui eveniment ce propune un amestec electrizant de muzica live, mixuri si proiectii spectaculoase alaturi de Kotki, DJ Amon, Cuantune, The Grafik Show si The Smokeeaters. Seara va incepe in jurul orei 21:00, iar intrarea va fi libera pentru toti cei care vor sa descopere the newest place in space – The ARK!

The Smokeeaters este un proiect audio-vizual creat de DJ-ul olandez Paul Jay (The Gaffer) si Simon Melia (Best Boy), show-ul celor doi bazandu-se pe un mix original de muzica electronica cu segmente vizuale inspirate din cultura pop, videoclipuri, filme, reclame, sau chiar jocuri electronice. Show-urile Thesmokeeaters nu urmeaza niciodata acelasi tipar, fiecare reprezentatie fiind o improvizatie electrizanta de ritmuri, sound-uri si imagini ce creeaza intotdeauna o atmosfera fascinanta pentru public, oferindu-i o experienta audio-vizuala completa.

Nascut in primavara lui 2010, Cuantune este un proiect de nu-jazz elaborat de Cruxfader si Elisabeth, doi tineri muzicieni pasionati de ritmurile de jazz ale anilor ‘40, pe care au reusit sa le imbogateasca cu sonoritati actuale dintre cele mai diverse. Un melanj seducator de elemente soul, funk, electro, DnB si hip-hop devine astfel apanajul unui stil nou, prin care cei doi isi promoveaza propria viziune asupra muzicii: un cuantum infinit de sunete si tot atatea modalitati de a le armoniza intr-o maniera mereu originala.

The Grafik Show va fi pus in scena de trupa Sensor si artistul grafic Alexandru Ciubotariu – celebru sub numele de Pisica Patrata – conceptul bazandu-se pe imbinarea dintre muzica live neconventionala a trupei Sensor si desenele facute in timp real de Pisica Patrata. Amestecul experimental de sunete, grafica si proiectii a fost conceput special din dorinta artistilor de a-i oferi publicului senzatia ca este exact in mijlocul “creatiei”.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)