Castigatorul concursului HTC Wildfire!

  • by

HTC Wildfirealb argintiu

Castigatorul concursului HTC Wildfire este Dragos Bardac cu urmatorul raspuns la intrebarea “de ce iti doresti un smartphone si nu un telefon basic?” Felicitari! Cat de curand o sa primesti un mail pentru a-ti inmana premiul.

“Te trezesti de dimineata, si primul lucru pe care il faci e sa te uiti la telefon. Iti verifici e-mail-ul, vezi ce mai zic prietenii pe facebook, dai cateva tweet-uri si admiri ultimele fotografii de pe flickr. Totul in timp ce te pregatesti sa pleci in oras. Pe ecranul telefonului o animatie cu soare si nori iti spune cum e vremea afara. Te uiti in calendar de pe telefon si vezi ce ai de facut azi. Observi ca ai o intalnire importanta si trebuie sa arati prezentabil. Iesi pe usa, iti pui castile in urechi si asculti emisiunea de dimineata de la radio. In autobuz, pornesti unul dintre nenumaratele jocuri pe care le ai la dispozitie si incerci sa faci un scor mai mare ca data trecuta. Dupa putin timp, te suna un amic care e plecat Sighisoara la festival. Nu ti-a spus asta dar tocmai ai citit in statusul lui de pe facebook in momentul in care a inceput sa sune telefonul. Il intrebi cum e la Sighisoara si il rogi sa-ti trimita o poza cu vederea din turn.

Ajungi in P-ta Romana. Lume multa, incepe sa te gadile soarele pe fata. Scoti telefonul, vezi cat e ora, iti pui castile si te duci catre o cafenea ascultand ultimul album al formatiei preferate. Pe drum gasesti un poster cu un eveniment misto. Faci o poza si o urci pe facebook. Iti intrebi prietenii daca vor sa merga si ei.

Prima intalnire, esti cu echipa, pregatiti urmatorul proiect. Se discuta despre ce trebuie facut. Deschizi aplicatia de “to do” list si totul devine mai usor. Faci poze la scheme si desenele realizate si dai share la toate echipa.

Primesti un e-mail care iti confirma participarea la un proiect international si faptul ca pleci in Germania pentru un stagiu de pregatire in urmatoarea saptamana. Intri pe net si iti rezervi biletele de avion pentru plecare. Fericit de realizare, iti anunti prietenii pe Twitter.

Un reminder iti aminteste ca ai o intalnire la pranz. Te uiti pe harta si vezi unde este locatia aleasa. Setezi GPS-ul si pleci in cautarea locatiei. Pe una din stradute, peisajul iti fura privirea. Faci o fotografie cu telefonul si o urci pe flickr, apoi o share-uiesti cu toti prieteni.

Ajungi la intalnire. In timpul discutiilor iti notezi cateva repere importante, cauti pe internet, vezi un TEDTalk pe youtube care iti schimba directia discutie si ajungi la o concluzie impreuna cu ultimele descoperiri tocmai aflate. In drum spre casa, te suna o amica cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Pe ecran iti apare ca e ziua ei in cateva zile. O surprinzi propunandu-i o intalnire de ziua ei cu gasca de prieteni.

Ajungi acasa, iti sincronizezi telefonul cu laptopul si te apuci de lucru. Dupa cateva ore, te culci si pui telefonul sa sune. Maine va fi o noua zi alaturi de partenerul tau, HTC WildFire.”