ShortsUP prezinta “Pacate Capitale” @ Atelierul de Productie

Din 9 octombrie, ShortsUP incepe sezonul de scurtmetraje 2010–2011 cu o intrebare “grea”: care sunt pacatele capitale ale eroilor contemporani? Ce dispare sau ce se adauga la Desfrau, Lacomie, Avaritie, Invidie, Manie, Lene si Trufie?

Majoritatea filmelor, de lung sau scurt metraj au conflicte ce pornesc de la un pacat capital. Fiecare super-erou are un punct slab, un calcai al lui Ahile, un pacat ce determina intriga. Timp de doua ore, filmele scurte de la ShortsUP se vor intrece in perspective proaspete asupra temei “clasice” a celor 7 pacate capitale.

Primul ShortsUP al toamnei reuneste fictiuni si animatii valoroase, intre care Cashback, un film de 20 de minute despre LENE, ce a obtinut 14 premii in cadrul mai multor festivaluri internationale (Chicago International Film Festival, Tribeca Film Festival, etc.) si a fost nominalizat la Oscar.

ShortsUP – Pacate capitale incepe sambata 9 octombrie la 20.00, la Atelierul de productie (Splaiul Unirii 160), o galerie neconventiona dedicata artei contemporane. Spatiul este situat foarte aproape de statia de metrou Timpuri Noi.

Afterparty cu Brazda lui Novac & friends (inclusiv piese in premiera ale noii formatii Hello Why Not) urmat de SEB (The Infamous)!

Facebook event

UPDATE: trailer

Tags:

4 thoughts on “ShortsUP prezinta “Pacate Capitale” @ Atelierul de Productie”

  1. Pingback: Peste cateva ore incepe ShortsUP – Pacate Capitale | Feeder

  2. Pingback: Trailer ShortsUP – Pacate Capitale | Feeder

Leave a reply (we review all comments)