Remix competition: Uffie – Pisica blanda zgarie placut

  • by
Remix competition: Uffie - Pisica blanda zgarie placut

Remix competition: Uffie - Pisica blanda zgarie placut

Nu, nu, sa nu te lasi inselat de aspectul ei de pustoaica. Poate arata ea uneori ca o fetita nevinovata, dar si cand pune mana pe microfon, numai copilarii nu spune. Dar ce iti zicem noi, nu mai bine o cunosti tu direct?
Ei, dar ca sa ajungi sa o cunosti, trebuie mai intai s-o impresionezi, ca pe orice pustoaica… pardon, femeie. Uite cum faci: intri pe www.burn-studios.com sau pe www.soundcloud.com/burnstudios si downloadezi piesa lui Uffie „ADD SUV”, pe care o recita in tandem cu Pharrell Williams. Pe urma, add un sunet, remove alt sunet, o remixezi dupa cum te arde inspiratia si o pui inapoi de unde ai luat-o. Adica tot pe www.burn-studios.com sau pe www.soundcloud.com/burnstudios. Uffie insasi o sa-i verifice croiala si o sa se uite pe la imbinari (ca doar e si designer vestimentar) si, daca ii place, al ei esti. Intri la ea in backstage, in studio si la o petrecere ca la tine acasa! Si mai primesti si echipament audio si video de la AVID in valoare de 3.500 de euro si un cont de 500 de euro pe www.soundcloud.com. Iar alti cinci finalisti, selectati in functie de cat de multe play-uri au primit creatiile lor, se vor bucura la alte sisteme AVID si alte conturi pe www.soundcloud.com.
Uffie RMX Competition incepe pe 15 septembrie si se incheie pe 1 noiembrie, iar o pasarica le va sopti castigatorilor la ureche faptul ca sunt castigatori pe www.twitter.com/burnstudios.

Leave a reply (we review all comments)