Cupa Emmeduesport – competitie internationala de MTB

Cupa Emmeduesport, 3 octombrie, Parcul Bucov – Ploiesti, competitie internationala de MTB afiliata UCI si FRCT

Acţiuni
1. Cursa maraton 60 km seniori licenţiati UCI (Uniunea Ciclistă Internaţională)
2. Cursa maraton 60 km amatori
3. Cursa semi-maraton 30 km amatori
4. Cursa semi-maraton pentru juniori
5. Expoziţie de biciclete şi accesorii

A. Principii generale. „EmmedueSport Cup 2010”
Competiţia se desfăşoară în conformitate cu regulamentele Uniunii Cicliste Internaţionale şi ale Federaţiei Române de Ciclism.
Competiţia este deschisă oricărui ciclist, amator sau profesionist care dispune de bicicletă în bună stare tehnică, cască de protecţie, o bună stare a sănătăţii şi un minim de experienţă. Vârsta minimă de participare este 14 ani.

Sportivii profesionişti vor fi clasificaţi separat de participanţii amatori.

Criteriul unic pentru acordarea de medalii în cadrul festivităţii de premiere a EmmedueSport Cup 2010 va fi performanţa sportivă.
Juriul va fi format dintr-un număr de 25 de arbitri amplasaţi pe traseu, 3 arbitri desemnati de Federaţia Română de Ciclism FRC şi un arbitru internaţional desemnat de Uniunea Ciclistă Internaţională UCI (preşedintele comisiei de arbitri).

B. Perioada şi locul de desfăşurare. EmmedueSport Cup 2010 se va desfăşura în data de 3 octombrie 2010. Traseul maraton se va desfăşura pe ruta Bucov-Pleaşa-Seciu-Hârşa-Chiţorani-Valea Calugărească-Plopu. Traseul semi-maraton se va desfăşura pe o variantă scurtată a traseului maraton. Zona de start / finish va fi amenajată în parcul Bucov.

C. Publicul ţintă al competiţiei EmmedueSport Cup 2010
Competiţia atrage sportivi interni şi internationali, participarea la competiţie fiind un subiect de palmares şi portofoliu.
Faptul că cei mai importanţi sportivi de performanţă din România vor fi prezenţi pentru a concura la EmmedueSport Cup cu sportivi străini de renume într-o competiţie clasificată în calendarul internaţional al UCI la categoria C3, fac din această competiţie cea mai importantă competiţie de mountain bike la nivel local şi care va înregistra importante ecouri şi în regiune (Grecia, Italia, Ungaria etc).

Tags:

1 thought on “Cupa Emmeduesport – competitie internationala de MTB”

  1. Pingback: Cupa Emmeduesport – competitie internationala de MTB , Mihai Mircea TOTPAL

Leave a reply (we review all comments)