McCann deschide Sufrageria!


“Azi, va prezentam in colaborare cu prietenii nostri de la Editura Curtea Veche: Sufrageria! A fost pusa la cale de atelierul lor de creatie unic din toate punctele de vedere- Griffon& Swans.
Sufrageria este 3 lucruri deodata:
1) o biblioteca
aflata in continua crestere deschisa pentru angajatii nostri, pentru clienti si parteneri. Adica adunam intr-un singur loc toate cartile pe care le avem deja, toate revistele la care suntem abonati si le punem la dispozitie pe baza unui principiu simplu: devii membru dupa ce ai donat 3 carti de-ale tale. De aici incolo, lucrurile merg la fel ca in orice biblioteca cu exceptia unei FLAGRANTE incalcari a regulilor: poti sa comentezi, poti sa lasi semne de carte, sa scrii o referinta sau un biletel in carte fara niciun fel de problema; ba chiar ne suparam daca nu faci asta!
2) o zona de pop-up shop
Curtea Veche este prima editura care ne ofera o selectie larga din cele mai bune titluri din portofoliu la un pret special; cei de la Anthony Frost English Bookshop vin si ei cu o oferta speciala; in plus va mai fi la vanzare si o mica armata de jucarii Sando… iar in saptamanile ce vor veni asteptati-va la mai multe surprize si evenimente.
3) un loc de confluenta, o adevarata “sufragerie” pentru angajatii nostri
Punctul de plecare a fost un spatiu gol si nefolosit din spatele receptiei; am vrut sa il transformam intr-un loc in care oamenii sa se adune, sa schimbe idei sau pur si simplu sa se relaxeze departe de birouri si sali de meeting. “Un spatiu pentru cei dornici sa invete, nu pentru invatati.”
Deschiderea va avea loc joi, 30 septembrie, de la orele 19.00 in cadrul unui Ceai cu lista de invitati inchisa. Hai sa vorbim despre cartile pe care le iubim si despre ideile care le dau nastere. Poti sa rasfoiesti colectia de carti aflate la vanzare, sa donezi si sa incepi sa imprumuti carti (asta daca esti membru).
Sufrageria va fi deschisa si publicului – zona de librarie – pe toata durata lunii octombrie, miercuri-vineri 17:00-20:00.
Povestea se deapana, pe masura ce se intampla, cu multe poze si update-uri zilnice, pe blogul Sufrageriei.
Ne gasiti pe Jules Michelet nr. 18, langa Ambasada Marii Britanii si pe www.mccann.ro

Tags:

2 thoughts on “McCann deschide Sufrageria!”

  1. Pingback: Lansarea volumului Deadline de Adina Rosetti | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.