PARK(ing) Day

Ceea ce era un proiect sau o actiune frumoasa desfasurata in multe state din intreaga lume va deveni realitate si in Romania, vineri 17 septembrie, in Capitala. Locurile de parcare din centrul Bucurestiului vor deveni parculete pentru destindere pentru toti trecatorii si toti cei care vor sa capete un moment de relache in mijlocul naturii din PARC(are).

Va asteptam vineri, incepand cu orele 10:00, in cele sase locatii PARK(ing) Day:
– Parcarea Victoriei, din fata Guvernului Romaniei
– Parcarea EVA, Bulevardul Magheru
– Parcarea din fata Bibliotecii Centrale Universitare
– Parcarea din fata hotelului Hilton
– Parcarea de pe strada Edgad Quinet, din spate fantanilor, zona Universitate
– Parcarea din fata Palatului Copiilor, zona Tineretului.

Veti fi intampinati si tentati de cosul de baschet care va asteapta sa va demonstrati calitatile de sportivi, fileul de tenis, dar si lecturile sau recreerea la iarba verde in PARC(arile) PARK(ing) Day. ONG-urile invitate se vor asigura ca evenimentele lor de mediu viitoare vor fi auzite de catre viitorii voluntari. Cei de la MaiMultVerde chiar vor veni cu o initiativa ecologica a masinii, bicicletele, potrivite pentru o zi aglomerata in centrul Capitalei. Voluntarii de la Centrul de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila si Let’s Do it Romania va vor atrage in a mentine si transforma Romania intr-o tara curata.

Recicleta celor de la Viitor Plus va fi prezenta in toate punctele PARK(ing) Day, pentru curatenia centrului Capitalei. Acolo unde vezi bicicleta care strange deseurile de pe strada, nu iti lua privirea de la ea pentru ca te va conduce in una dintre locatiile PARK(ing) Day.

Cu ajutorul Romprest si Green Factory, fiecare locatie PARK(ing) Day va beneficia si de containere de colectare selectiva, deci nu vei avea nici o problema in PARC(urile) din PARK(ing) Day. Trebuie doar sa vii si sa te relaxezi pret de cateva minute.

Marea ecologizare urbana a inceput. Ia si tu parte la ea. PARK(ing ) Day, pentru prima oara in Romania.

Tags:

2 thoughts on “PARK(ing) Day”

  1. imi pare nedrept ca din toata informatia asta lipseste taman secventa din comunicat legata de cei care organizeaza evenimentul. presupunand ca igu doar a scapat aspectul va ofer eu amanuntele necesare: “Park(ing) Day este un eveniment organizat de Radio France Internationale si sponsorizat de ApaBucur Bucuresti.

Leave a reply (we review all comments)