Lansare Club Tago Mago cu Partizan si Suie Paparude

Clubul TAGO MAGO se deschide official cu un week-end well mixed in 16-18 Septembrie 2010

TAGO MAGO club/bistro/atelier cultural – we like it well mixed.

TAGO MAGO – noul avanpost al miscarii de rezistenta anti-kitch, un loc care declara razboi culturii de tip “bubblegum”, muzicii de consum si ochelarilor de cal.
Incearca o seara speciala in centrul Bucurestiului, intr-un loc ce mixează formulele de club, bistro şi terasă cu ateliere culturale polivalente – film, expoziţii de fotografie, pictură, teatru, sală de audiţii şi performance-uri, în care se vor desfăşura în paralel activităţi culturale şi un clash de stiluri muzicale variind de la indie-ul de modă veche şi nouă la amestecuri eteroclite de jazz, fusion, electro and anything in between.
Vezi bine, ai sanse mari sa gasesti ceva potrivit pentru tine!

TAGO MAGO. Str. Sperantei 21.

Intr-o noua reincarnare, dupa o perioada de aproape patru ani, trupa PARTIZAN a realizat ca mai are multe de transmis si a reinceput seria de concerte.

Pe 16 Septembrie in avem la TAGO MAGO! Sunt invitatii nostri speciali!

Trupa are nume noi in componenta, membrii ei fondatori Artan (voce, ex-Timpuri Noi)
- si Razvan ‘Sudezu’ Moldovan (chitara, ex-Timpuri Noi)
- cooptandu-i in urma unei selectii in care nu s-au facut compromisuri. Noii partizani sunt: Janin Pasniciuc (chitara, ex-AB4, ex-Zebre, Dekadens, The Division Of Joy), Andrei Petrila (tobe, ex-Firma) si Cezar Knihinsci (bass, Orchestra Nationala Radio). “Au spiritul tânăr”, spune despre ei Artan, “şi sunt foarte hotărâţi în ceea ce priveşte orientarea lor muzicală”.

PARTIZAN a fost infiintata in 2001 si a lansat 2 albume: “Am cu ce” si „Bucuresti”, precum si single-ul “Papusea masculina”. In cei cinci ani de activitate, trupa a sustinut numeroase concerte, iar hiturile “Fata mea” si “Papusea masculina” au ajuns pe primul loc in box office. „Grupul a promovat un proiect de muzica inventat intr-o seara cand ascultam un sir de posturi de radio FM. Stilul creat a fost de muzica vesela, de tip occidental”, spun Razvan si Artan despre inceputurile trupei.

Trupa lucrează deja noi piese, cu un sound diferit faţă de albumele precedente: un rock modern, din care va lipsi influenţa orientală.

Joi, 16 Septembrie in noul club TAGO MAGO din Str. Sperantei nr. 21 PARTIZAN se vor dezlantui intr-un concert special care se doreste un start al serilor de fun nebun, live sessions si party.

In ziua urmatoare pionierii electro-ului romanesc, ŞUIE PAPARUDE, vor invada TAGO MAGO cu sunetele lor intr-un show live in care vor prezenta numeroase piese noi ce vor fi incluse pe urmatorul album al trupei ‘E Suflet in Aparat’.

“Un pic mai dark, mai rock pe alocuri”, este descrierea facuta de membrii ŞUIE PAPARUDE noului album, materialul de pe care deja au extras single-ul ‘Soundcheck’ – un party-hit al verii care tocmai s-a incheiat.

Michi ne descrie in cateva cuvinte cum va suna ‘sufletul din aparat’: “Cu alte sonorităţi, cu combinaţii de stiluri de muzică aparent incompatibile, toate subordonate însă stilului ŞUIE PAPARUDE. Am folosit pentru acest album şi sintetizatoare noi, atât în forma fizică cât şi virtuală, aşa că a fost o curbă de învăţare, de acomodare iar apoi de muncă de compoziţie şi atenţie la detaliu. Ne place să fim conectaţi tehnologic, mental şi muzical la ceea ce se întâmplă azi.”

In concluzie, Vineri 17 Septembrie aveti ocazia – de neratat – de a va “Suie-paparuda” in noul club TAGO MAGO din Str. Sperantei 21.

Si pentru ca este un week-end de lansare officiala, Sambata, 18 Septembrie e ziua marelui party – un dublu-party, la parter si la etaj – unde, evident, sansele sa va simtiti bine se dubleaza!

You + Tago Mago = love

Bautura + mancare = Oh, da!
Down tempo + disco = bonus
World music + post punk = extra bonus
Jazzy + trip-hop + electro + dub = bonus la bonus
Filme + performance + expozitii + teatru = Corect! Asa, da!
Terasa + subsol + parter + etaj + mansarda = Yeah, baby, Yeah!

TAGO MAGO – we like it well mixed

Tags:

8 thoughts on “Lansare Club Tago Mago cu Partizan si Suie Paparude”

 1. Apropo de camera de auditie, cred ca au dat mai mult pe schela de lumini decat pe sonorizare. Ma jur!

  Full-range pe post de subwoofer, monitoare pe post de full-range intr-o incapere >5m, si niste VL Dynacord ratacite. Halal sunet! Vorba ‘ceea : Noroc ca aveti bere nefiltrata!

 2. frate pana scriati romanu ala acolo care oricum nu-l citeste nimeni si toata lumea isi arunca ochii pe matematica aia de 2 lei metaforica si kitchioasa de jos ziceati si voi ceva mai scurt si mai sugestiv :)))) voi+ tago mago= close page

 3. anti kitsch, auzi – nu stiu cine v a decorat voua incaperile’, da’ e trist; verde cu mov? oh,yesss!

  iar betoanele alea din curte sunt la fel de prietenoase precum furnalul de la Steagul Rosu

  noroc cu berea nefiltrata si personalul de treaba

  a, si daca tot o ardeti diferiti, puneti naiba acolo un rastel de biciclete

 4. ce bine zici tovarase coreland cu diesel :))
  am si eu o curiozitate (pe ideea ca PR-ul clubului citeste comentariile) – care ar fi camera de auditie? ca ma fac client fidel cu inca multi insi daca aveti una.

  si cum adica razboi muzicii de consum? se asculta doar muzica facuta de carestie ce trupe sumbre?

 5. O reclama la fel de proasta precum diesel smart-stupid in anul 2010!

  HAi sa ne strangem toti complexatii inferiori intr-un singur loc!!! si sa ne prefacem ca suntem o elita (a TRASILOR LA XEROX)!! HOORAY!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *