Am vazut “Marti, dupa Craciun” de Radu Muntean

Azi am vazut Marti, dupa Craciun, noul fim al lui Radu Muntean.

Mi se pare unul dintre cele mai bine realizate filme romanesti de dupa revolutie. Foarte fin lucrat.

Felicitari intregii echipe!

Regie: Radu Muntean
Scenariu: Radu Munteanu, Alex Baciu, Razvan Radulescu
Imaginea: Tudor Lucaciu
Sunet: Electric Brother
Cu: Maria Popistasu, Mimi Branescu, Mirela Oprisor, Saşa Paul Szel, Victor Rebengiuc, Dragos Bucur etc

Recomand!

“Marţi, după Crăciun”spune povestea lui Paul Hanganu (Mimi Brănescu) care iubeşte două femei. Adriana (Mirela Oprişor), soţia lui şi mama fetiţei lor (Saşa Paul Szel) de 8 ani, este omul cu care şi-a împărţit
emoţiile ultimilor 10 ani, iar Raluca (Maria Popista şu) e femeia cu care are o relaţie de câteva luni.
Înainte de Crăciun, Paul trebuie să ia o decizie.
“În căutarea sufletului pereche, Paul îşi tranzacţionează sentimentele şi dorinţele, dar într-un final e singur, faţă-n faţă cu compromisul pe care-l are de făcut.” spune Radu Muntean despre filmul său.

3 thoughts on “Am vazut “Marti, dupa Craciun” de Radu Muntean”

  1. Un film plin de apatie. Doar Mirela Oprisor este adevarata /in scena despartirii/. In rest, personaje ce par incapabile de sentimente puternice. Mimi Branescu pare sa nu aiba nicio dilema, alegerea intre cele doua femei nu pare sa-l tulbure prea tare. O rutina zilnica, dialoguri banale spre snoabe, o lipsa totala de emotie. Nu-mi pare rau ca am vazut filmul, dar nu a fost pe gustul meu, nu am empatizat cu personajele. Cu niciunul dintre ele.

  2. Prea mult tam-tam degeaba, am vazut si eu filmul, este trist, deloc interesant si cu final sec…probabil nu e genul meu, simplu privitor si nu critic de film…parerea mea. oricum bravo celor care s-au straduit, sigur nu e usor sa faci un film, mai ales in romania.

Leave a reply (we review all comments)