Entrance Romance (it felt like a kiss)

4 thoughts on “Entrance Romance (it felt like a kiss)”

  1. e minunat sa iei un act eminamente violent si sa il pui intr-o lumina care-l transforma in ceva care sa produca in ochii unor privitori fascinatie si wow. e minunata piesa (o tantra budista la prima ureche, un minimal de cea mai buna calitate daca iti dld toate cele 12 minute ale ei) si merge foarte bine cu imaginile in slow motion (filmate cu o high speed camera, nu cu un efect high speed camera)
    sigur, poate te deranjeaza aparenta violenta si actul semi zoofil, nu sunt for the squeamish, asta e clar, dar filmul e original si impresionant estetic.

    daca nu e arta sa spargi in capul unui manechin, care in prealabil s-a sarutat cu un caine, un acvariu cu pesti vii, atunci nu stiu ce e arta. chiar, ce e arta?

  2. ce e atat de minunat la asta bai priceputule care crede ca ai da uneia cu o sticla in cap si a vedea cum se sparge cu incetinitorul crede ca e arta ? sau stai, esti vrednicul comunist care statea de dimineata la coada la oua iar acum il impresioneaza tot.

  3. wtf 😐
    exceptand efectul ala de high speed camera pe care-l folosesc pana si pseudoartistii nostri mioritici, no offense, but this is crap..

Leave a reply (we review all comments)