Mega Blana Night @ Uranus 144

  • by

Megaconcert Blanoz cu piese in premiera la Uranus144

Eveniment: Mega Blana Night @ Uranus144
Data: miercuri, 25 august
Ora: 21:00
Adresa: Str. Uranus, Nr. 144, langa Piata de Flori George Cosbuc
Intrare Libera

Trupa Blanoz isi deschide turneul prin vestul tarii si Germania cu un concert exploziv in aer liber, la Uranus144. Miercuri, 25 august, de la ora 21:00, nisipul de pe terasa Uranus 144 se incinge cu ritmuri Drum’n Bass, Hip-hop, Trip-hop, Breakbeat si Ragga. Concertul va include o serie de piese noi ale Blanoz, interpretate in premiera, si o parte de jam session. Va fi urmat de After Party cu Melak & Blanilla (DJ Set).

Program turneu:
25.08 @ Uranus 144: In cadrul evenimentului “Mega Blana Night”, concert live
Blanoz + jam session + DJset Afterparty cu Melak & Blanilla;
27.08 @ Raum Club (Cluj): concert live Blanoz;
28.08 @ Kafe (Arad): concert live Blanoz;
31.08 @ Donau Fest (Ulm, Germania): concert live Blanoz

Blanoz este un proiect artistic initiat in 2003 de catre Ati de Chile si Sultan Nasser, ce in scurt timp s-a transformat intr-o trupa “all star” de jam-session. Blanoz a devenit una din cele mai reprezentative trupe de pe scena underground romaneasca si a impus un standard de performance live incendiar si diferit la fiecare concert.

Artisti reprezentativi pentru zona hip-hop si electro – MC Bean, Pacha Man, Raku, Gani, Vexxatu Vexx, MC Agent – s-au alaturat proiectului de-a lungul timpului. Impreuna au inregistrat piese precum “Te provoc” sau “Jumatate tu, jumatate nu”, ultima fiind aleasa si pentru clipul oficial al Blanoz, ce poate fi vizualizat in sectiunea “Hot Box” de pe blanoz.com.

Clip oficial: https://www.youtube.com/watch?v=D0QJb9T1nxU

Tags:

Leave a reply (we review all comments)