Remixeaza-te! Cassius Remix Competition

Cum ar fi sa iti vezi remixurile publicate alaturi de nume mari ale muzicii electronice? Sa ajungi intr-unul dintre cele mai faimoase studiouri din lume si sa mixezi sub privirile admirative ale unora dintre cei mai tari producatori muzicali din industrie?

Intra pe www.burn-studios.com sau pe www.soundcloud.com/burnstudios si downloadeaza track-ul Sound of Violence al celor de la Cassius, ambasadori Burn. Aprinde-ti inspiratia, dozeaza-ti talentul, reinterpreteaza melodia in asa fel incat sa fii tu acolo si apoi da-i un forward mixului final tot pe www.burn-studios.com sau pe www.soundcloud.com/burnstudios.

Vor exista cinci finalisti, in functie de cat de ascultate sunt remixurile lor, iar cei de la Cassius insisi vor decide invingatorul. Acesta o sa-si vada mixul lansat in format digital alaturi de remixuri produse de Aeroplane, Luciano si Fedde Le Grand. Mai mult, invingatorul va castiga un trip la Cassius Studios din Paris, unde isi va mixa track-ul chiar alaturi de Cassius. Producatorul de pe locul doi va primi un set complet M-Audio Project Studio in valoare de 2000 de euro, iar cel de pe locul 3, un cont Pro Plus pe Soundcloud, in valoare de 500 euro. Si mai sunt si alte premii tari, pe care le poti descoperi pe pagina oficiala a competitiei, adica aici www.burn-studios.com.

Cassius Remix Competition se desfasoara intre 12 iulie si 1 septembrie 2010. Castigatorii vor fi aflati in jurul datei de 20 septembrie. Mai multe detalii pe www.burn-studios.com.

Regulmanetul oficial al competitiei poate fi consultat pe pagina http://burn.com/en_GB/burnstudios/remix-tc.html.
Competitia este sponsorizata de S.A. Coca-Cola Services N.V si administrata de SoundCloud Limited.

1 thought on “Remixeaza-te! Cassius Remix Competition”

  1. Pingback: Anicée gets on Claps Records with a new Tech House jam titled "Time"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads