Street Heroes – Festival de Cultura Urbana

  • by

Bucuresti, Parcul Tineretului, 12 – 14 august – Eroilor de la Street Heroes li s-a alaturat o adevarata colectie de nume mari ale muzicii electronice : Chase and Status & MC Rage, Borgore, Gojira si Dropdread. The London Police si doua nume rezonante din echipa de skateri Carhartt, alaturi de In search of the Miraculous, cel mai recent lungmetraj al lui Pontus Alv sub label Carhartt – sunt printre eroi. Pentru prima oara in Romania, Chase and Status impreuna cu MC Rage vor forta pe breakbeat, electronica, dubstep si dnb, iar One Music Channel percuteaza în ritmul alert al confirmarilor pentru Street Heroes!

Pentru a confirma inca o data multiplele discipline incurajate de Street Heroes, joi 12 august va avea loc lansarea oficiala in Europa de Sud-Est a celui mai recent lungmetraj pe film Carhartt, In search of the Miraculous de Pontus Alv. Aflat la a doua productie sub blazonul Carhartt, Pontus Alv aduce in Bucuresti pentru prima oara o ramura de cinematografie mult asteptata si apreciata ca expresie autentica a culturii urbane. Mai multe detalii @ http://www.carhartt-wip.com/skate/blog/2010/05/in-search-of-the-miraculous-a-film-composed-by-pontus-alv

Organizatorii pun la bataie cate 5 000 € premiu pentru skateboarding, bmx, graffiti & street dance contest ; 12 echipe, 60 writeri si 600 can-uri vor transforma graffiti-ul in istorie urbana; va fi un singur canvas pentru 3 zile si 5 legende in ale street art-ului; peste 10 crew-uri de street dance si 3 icon-uri internationale in juriu; aplauze hipsterice pentru adrenalina Street Heroes, generata de proaspetele confirmari! Exista 32 skateri confirmaţi şi Paddy Gross şi

Sa nu uitam de portativ. Dupa calificari, semifinale, finale si premii, urmeaza in fiecare seara party-ul care va incheia ziua in mod eroic. Baietii de la Facem Records (CTC (Doc, Deliric1, VD), Cedry2k, Carbon, Aforic, Nwanda la microfon şi cu DJ Paul, Faibo X, Grigo, DJ Sauce şi VD la platane) isi confirma prezenta pentru joi, 12 august, cu mic, cu mare! Alaturi de ei, Raku semneaza condica alaturi de invitatul Faibo X, caci mainile trebuie sa fie in aer pentru DJ Food, asteptat din nou cu mare interes in Romania sa reprezinte label-ul din care face parte, Ninja Tunes.

Ziua de vineri, 13 august, este the lucky 13 pentru fanii Borgore, DJ Hype si MC Daddy Earl, caci e rost de dnb, electro si jungle ca sa ne racorim dupa semifinale. Se rezista la frenezia muzicala a celor 8 componenti ai Dub FX live, indelung asteptata? Sambata, 14 august, haos – Gojira vine pentru a instaura ‚disciplina’ dupa acordarea premiilor, pentru a pregati intrarea la DJ set a baietilor de la Chase and Status cu MC Rage – pentru prima oara in Romania, cu numai o zi inaintea lansarii celui mai proaspat single!

Nu numai seara se calcă în paşi de dans, ci şi ziua. Street Heroes asigură un line-up surpriză în timpul competiţiilor!

Pentru a anima simtul vazului cu cele mai tari proiectii, Street Heroes mai au şi armele secrete ale celor mai bune visual-uri!

Primaria Bucuresti va primi cadou de la Street Heroes wall-ul purtand creatia artistilor de street art, ca bataie pe umar pentru sprijinirea miscarii urbane! Nu numai ca Eroii aplauda spiritul urban si sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti in promovarea primului festival international de cultura urbana din Romania, dar dedica si cea mai sincera manifestare de gen institutiei bucurestene, care inaugureaza cu aceasta ocazie fruntasul skatepark din Europa de Sud-Est, din punct de vedere al dotarii si dimensiunii.

44°25′N 26°06′E – Aici se petrece prima editie a festivalului international de cultura urbana Street Heroes, odata cu inaugurarea oficiala a skatepark-ului Tineretului, sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si ArCuB, incurajat de MediaCafe – Yahoo, Neogen, Trilulilu, Radio Guerrilla, Catavencu, last.fm, Metropotam, Ring, 24 FUN, Music Channel internationalizat de Graphotism, Modart, festivals2go.com, Method Mag, Rebel, Whiteroom, playboard.de, imbracat de Carhartt si Ollie Gang Shop si promovat de elevate, tilllate.com, beatfactor.ro, iconcert.ro, logitune.fm, sofresh.ro, hipmag.ro, anyplace.ro, dropdread.ro, metalhead.ro, dubstep.ro, rezistenta urbana, raidextrem.ro, yazee, bucharestbusiness.ro, atomnews.ro, campusnews.ro, feeder.ro, onebeat.ro, youmago.ro, port.ro, sk8ing.ro, insport.ro, clubaction.ro, xbikers.ro, Zile si Nopti, ciao.ro, dirtbike.ro, ciclop.eu, blacksheepsound

Abonamentul pe trei zile la primul festival de cultura urbana din Estul Europei si cel mai in happening eveniment al momentului costa 80 RON si se vinde prin reteaua Eventim (http://www.eventim.ro/portal/ro/muzica/festival/street_heroes/77303/) Vizitati pagina noastra web si pe cele de facebook, twitter si myspace pentru a afla despre cele mai tari promotii si concursuri: doua saptamani de tricouri de la Ollie; un bilet cadou la alte 5 cumparate si 3 cadou la 10; intrare/ o zi numai 40 lei – numar limitat; zeci de invitatii duble ca premii pentru cei ce vor cu adevarat sa se alature eroilor!

www.steetheroes.eu www.facebook.com/streetheroesfestival www.twitter.com/streetheroesro

http://www.feeder.ro/wp-content/uploads/2010/07/street-heroes-2010-43×43.jpg
Tags:

Leave a reply (we review all comments)