Face a book 2

Cărţile bune iţi dau idei. Ideile bune iţi aduc premii la cea de-a doua ediţie a concursului de recenzii Face a book/Confruntă-te cu o carte.

Se lansează cea de-a doua ediţie a concursului Face a book/Confruntă-te cu o carte care va avea, ca şi anul trecut, două secţiuni:
1. cea pentru recenziile postate pe www.libhumanitas.ro şi
2. cea dedicată blogurilor. (în acest caz participantul are obligaţia de a posta coperta cărţii recenzate şi un link către pagina cărţii de pe site-ul nostru).
Concurenţii se vor înscrie în concurs completând un formular aflat la adresa www.libhumanitas.ro/face-a-book-2/.
Evaluarea ţine seama de mai multe aspecte, de la originalitate şi calitatea exprimării în limba română până la noutatea şi relevanţa cărţii recenzate. Punem la dispoziţie şi o listă de titluri recomandate de editurile partenere.

Durata:
Concursul începe pe data de 1 august 2010 şi se incheie pe 30 septembrie 2010, timp în care concurenţii îşi pot înscrie recenziile în concursul nostru. Premiile vor fi anunţate în data de 15 Octombrie 2010, şi vor fi decernate în cadrul unei petreceri la Absintheria Sixtina.

Premii:
Se vor acorda premiile 1, 2 si 3 pentru fiecare dintre cele două sectiuni. Toti premianţii vor primi, pe lângă cărţi şi audiobook-uri, posibilitatea să-şi aleagă unul din cursurile puse la dispoziţie de Fundaţia Calea Victoriei.

1 thought on “Face a book 2”

  1. Pingback: Face a book 2 | Hipmag

Leave a reply (we review all comments)