Surmont Mountainbike Challenge 2010 – Back to the roots!

La 16 ani de la primul eveniment Surmont Challenge din 1994, Surmont Club va invita cu drag la Azuga in 17-18 Iulie, pentru un alt concurs de anduranta proaspat ca mirosul de cetina!

Maratonul nostru este amplasat in idilica vale Azuga, in peisajul nepretuit al muntilor Baiului si se desfasoara pe trasee prietenoase care te poarta te poarta pe sub crestele muntilor, unde potecile intinse si line se impletesc cu cele abrupte si tehnice. Altfel spus, el se adreseaza tuturor, de la amatori entuziasti pana la competitori caliti si experimentati!

Participantilor le stau la dispozitie doua trasee de dificultate diferita si mai multe categorii de concurs, astfel incat fiecare se poate simti il largul sau pe parcursul acestei confruntari. Pe langa toate acestea, riderii si publicul pot lua parte la “Trek Fest 2010”, unde ii asteapta workshop-uri tematice si sesiuni de teste oferite de Trek si de Gary Fisher, iar sambata seara sunt invitati la o seara cu proiectii de filme, bowling si biliard in clubul hotelului ‘’Nu-Ma-Uita’’ din Azuga. Cu alte cuvinte, un weekend de neuitat intre prieteni!

Pentru detalii despre concurs, program, regulament si inscrieri, va rugam sa accesati http://www.maraton.surmont.ro . Pentru nelamuriri va stam la dispozitie in guestbook sau pe e mail.

Surmont Mountainbike Challenge 2010 este un eveniment organizat de Surmont Club in parteneriat cu Primaria Azuga, sustinut de Trek si de Mastercard.

Tags:

1 thought on “Surmont Mountainbike Challenge 2010 – Back to the roots!”

Leave a reply (we review all comments)