Ciuc Summer Fest 2010 – harta locatie

Pregatirile pentru Ciuc Summer Fest au intrat deja in linie dreapta, cel mai cool festival al verii urmand a-si dechide portile vinerea aceasta pentru o experienta (f)estivala completa: trei zile de muzica live, show-uri explozive si numeroase “extra goodies”! Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16 – 18 iulie, la Zone Arena, bilete mai putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, libraria Carturesti Verona si de la casa de bilete Zone Arena.

In acest weekend, Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Kumm, E.M.I.L., Discoballs, Brum Conspiracy, The MOOoD, L’orchestre de Roche, Les Elephants Bizarres si The Mono Jacks vor urca pe scena Zone Arena de-a lungul a trei zile de festival ce vor culmina cu show-urile electrizante ale headlinerilor Faithless, Pink Martini si Gary Moore. In fiecare zi, Ciuc Summer Fest isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 17:00, urmand ca prima trupa din program sa intre in scena in jurul orei 18:00. Vineri si sambata, dupa show-ul capetelor de afis, serile vor continua cu petrecerile Silent Disco din Jagermeister Arena, cei interesati putand afla programul detaliat al celor trei zile de festival de pe site-ul oficial: www.summer-fest.ro. Pe langa cele peste 15 show-uri din program, publicul va avea la dispozitie si o serie de extra activitati speciale, precum jocuri electronice, numere de pantomima, step, si o zona speciala numita BUZZar de unde spectatorii isi pot achizitiona produse si accesorii “in trend”, vintage sau hand made.

In incinta zonei de festival, pentru eficientizarea accesului la bar si restaurante, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. Intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, cei care vor folosi mijloacele de transport in comun putand alege urmatoarele variante: metrou – Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu si Magistrala 1, Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau liniile de RATB 110, 182, 282.

In locatie nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, libraria Carturesti Verona si de la casa de bilete a complexului Zone Arena, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de Ciuc Summer Fest biletele vor fi disponibile la intrarea in zona de festival, la preturile de 90 lei, 160 lei si 220 lei pana in ora 17:00, urmand ca dupa deschiderea portilor, acestea sa poata fi achizitionate la preturile 110 lei, 180 lei si 240 lei.

2 thoughts on “Ciuc Summer Fest 2010 – harta locatie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads