Aprinde inspiratia: Burn Energy Shot X Vlad

  • by

Burn energy shot dezvaluie un nou film „Aprinde inspiraţia”, Azi: Vlad.

Interviu. Vlad vorbeste despre inspiratie…

1. Unde iti gasesti inspiratia?
Pentru ca ma dau in general pe strada, inspiratia o gasesc in tot ce ma inconjoara, in fiecare set de scari si fiecare damb. Mai am si zile proaste dar intotdeauna imi revin repede daca ies cu prietenii, ne dam toti si ne incurajam unul pe celalalt sa incercam lucruri noi.

2. Cum vezi tu “ENERGIA” in BMX?
Pentru mine, “energia” este tot. In BMX vine atunci cand tot ce ma inconjoara merge bine, cand sunt cu prietenii, este racoare, soare si avem un session bun. As putea spune ca energia este cheia in tot ceea ce fac, nu numai in BMX, ci si in snowboard si graffiti. Consum energie si incerc mereu sa exprim energie.

3. Ce faci cand n-ai inspiratie?
De obicei recurg la muzica. Muzica ma inspira foarte mult si imi da starea necesara pentru a intreprinde orice; uneori muzica trebuie sa fie mai agitata, alteori mai linistita, depinde de moment. Alteori incerc sa imi transpun sentimentele in ce fac, daca intr-o zi sunt fericit sau trist, si stilul de ma da pe BMX va fi mai agresiv sau mai calm.

4. Cine te-a influentat in alegerea BMX-ului?
Eu am fost mereu adeptul lucrurilor alternative si al sporturilor extreme. Am inceput cu ski-ul la 3 ani, apoi role, snowboard si un pic de skateboard, iar in paralel m-am apucat si de graffiti (tag-ul meu: Rems) si mi-am format propriul crew BIC. Cat despre BMX… Alex Lupu din Constanta a fost cel care m-a indreptat spre BMX, el a fost primul BMX-er pe care l-am vazut live. Mi-a placut foarte mult sportul si de atunci a devenit sportul meu favorit. Pentru mine, BMX-ul nu este numai un sport ci mai degraba un stil de viata, drept urmare majoritatea prietenilor pe care mi i-am facut in Bucuresti, de cand m-am mutat aici, ii am datorita bmx-ului.

Leave a reply (we review all comments)