Chestionabil Joint 8 @ Terasa MNAC

Chestionabil Joint 8
9 iulie
22h30 / Terasa MNAC
Giuser
Cos Mir
Rochite
Jus Ed

intrare 20 pana in 12 pm si 30 dupa 12 pm

Chestionabil Joint revine in iulie cu doua set-uri eveniment: un trade mark al modern-house-ului 2010, prezent in premiera in Bucuresti, si o rara aparitie live a monstrului Rochite.

Jus Ed = Underground Quality. Teoretic si practic, DJ-ul originar din Connecticut este un icon al undergroundului newyorkez, iar UQ este labelul care in ultimii doi ani nu a lipsit din case-urile djilor respectati. Dupa ce a inceput ca DJ la inceputul anilor optzeci, in plina era de inflorire house, Jus Ed a devenit in ultimii ani un trademark al techno-ului tipic de Detroit, nefiind de mirare punctele comune pe care le are cu amicul sau Omar S, de la liniile de synth abrazive dar totusi pline de soul, pana la limbajul frust din titlul EP-ului “Some Shit”. Productiile sale pot fi caracterizate printr-o sensibilitate melodica abstracta, iar party-urile regulate pe care le organizeaza acum au revigorat scena de muzica electronica de la New York.

Nr. 9: Jus-Ed (Underground Quality) by ROOF.FM

Ascuns privirii de o imensa parafernalie de vizualuri ortodoxe, monstrul Rochite studiaza in secret, de sute de ani, locurile de joaca. Nimic nu-l sperie mai mult decit linistea, asa ca isi repeta cu voce tare rimele fara sens ale copilariei si, din cand in cand, mai toaca un ritm cu unghia sa incovoiata peste un amestec ciudat de field recording, voci subacvatice, sample-uri simfonice, vintage drum machines si muzica populara romaneasca.

https://soundcloud.com/rochite

Tags:

5 thoughts on “Chestionabil Joint 8 @ Terasa MNAC”

  1. pe naiba minimal, jus ed pune deep house/techno si rochite inseamna colaj de mai multe subgenuri, nimic minimal.

Leave a reply (we review all comments)