ShortsUP la Delta Music Fest + concurs

  • by

Evenimentul ShortsUP din luna iulie se va petrece sambata 17 iulie de la 21.00 in aer liber, la Cinema Uranus 144, insa tot la finalul lunii iulie vom fi si in Delta.

Delta Music Fest este unul dintre cele mai nonconformiste si atragatoare proiecte de muzica, asa ca ne vom afla si noi acolo, cu o proiectie de scurtmetraje pe masura. Festivalul e organizat intre 22 si 24 iulie, la Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, asa ca, intre sesiunile de muzica, veti avea parte si de peisaje rascolitoare.

Cosmin TRG, The Model, Gojira, Blanoz, VRT, Bully, DJ Limun, Victor M, Dragos Rusu. Pe pe langa un line-up de exceptie, va astepata si o colectie cu cele mai populare scurtmetraje la evenimentele ShortsUP de anul acesta.

Sambata, 24 iulie, in intervalul orar 19:30 – 21:00, va veti intalni cu comediile scurte care au starnit cele mai multe hohote de ras si cu dramele care au stors cele mai multe lacrimi.

ShortsUP, impreuna cu organizatorii Delta Music Fest, va provoaca la concurs! Oferim cazarea la o casuta (in care pot sta doua persoane) pe toata durata festivalului, mai exact timp de 3 nopti: joi, vineri si sambata. Casuta este amplasata in Dolphin Camping, acolo unde este si scena festivalului, in “inima” evenimentului. Pe langa cazare, oferim castigatorului si un bax cu bere.

Combina cat mai amuzant un nume de film cu un nume de melodie si vino sa vezi scurtmetraje ShortsUP la Delta Music Fest !

Trebuie sa raspundeti cat mai scurt si sa ne trimiteti raspunsul, numele complet si numarul de telefon pe info[@]shortsup.com pana joi, 15 iulie, la 16.00. Titlul mailului trebuie sa fie “Concurs Delta Music Fest”. Noi vom publica cele mai interesante raspunsuri, iar vineri, 15 iulie, vom anunta castigatorul.

Va invinge cel mai creativ si mai trasnit raspuns, care va fi ales de un reprezentant Delta Muzic Fest si un reprezentant ShortsUP.

Detalii despre festival: www.ShortsUP.ro.

Leave a reply (we review all comments)