Aprinde inspiratia: Burn Energy Shot X Octav

  • by

Burn energy shot dezvaluie un nou film „Aprinde inspiraţia”, Azi: Octav.

Interviu. Octav vorbeste despre inspiratie…

Unde iti gasesti inspiratia?
Fiecare loc in care ajung are energia lui, si ideile care vin sunt si ele mereu diferite . Chiar daca sunt intr-un loc in care am fost de multe ori, inspiratia apare fara sa imi dau seama. E un feeling genial cand imi pun in practica o idee de-a mea si functioneaza, functioneaza acolo in locul pe care eu l-am gasit. Suna amuzant, dar uneori incerc sa ma iau prin surprindere, sa imi descopar limitele. Inspiratia vine si chemata, dar, in mod sigur, are nevoie de sprijin psihic si motivatie. Cand imi place ceea ce fac si ma implic cu totul , inspiratia apare, mai devreme sau mai tarziu.

Cum vezi tu “ENERGIA” in munca ta?
Pentru mine, energia este totul. Tot ce fac inseamna energie, tot ce consum e energie. ENERGIE e cuvantul cheie. In mare parte fizica, energia e limitata si trebuie consumata constructiv. Si energia mentala e tot atat de importanta, de obicei e direct proportionala cu inspiratia, dar uneori sfideaza regulile jocului si dispare inainte de a consuma toata energia fizica, sau alteori o depaseste. Sunt momente cand, desi sunt obosit, am chef sa dau un 360 la un set de scari si, alteori, desi am stat o saptamana acasa si sunt cat se poate de odihnit, nu am dispozitia sa incerc lucruri solicitante.

Cine te-a influentat in alegerea BMX-ului?
Prietenii m-au influentat, dar fara sa-si doreasca asta neaparat. E ceva care ma atrage la lucrurile care au doua roti, dar e ceva ce nu imi place atunci cand au si motor. Pentru mine bicicleta nu mai e de mult doar un mijloc de transport, e un lifestyle, un mod de a uita de toate celelalte lucruri , de a ma simti bine, un sport. Sunt destui care au spus ca nu poate fi ceva serios. Dar e greu sa ma convinga, sunt cat se poate de dependent. BMX e un fel de a fi.

Toate cele 20 video-uri Burn Energy Shot vor fi disponibile pe www.artbyburn.ro

Leave a reply (we review all comments)