Aprinde inspiratia: Burn Energy Shot X Ciubi

  • by

Burn energy shot dezvaluie un nou film „Aprinde inspiraţia”, Azi: Ciubi.
Descarca lucrarea de pe www.artbyburn.ro

Interviu. Ciubi vorbeste despre inspiratie…

Unde iti gasesti inspiratia?
Nu prea stiu ce inseamna asta. Sunt un “artist” destul de cerebral si imi axez creatia pe experienta si exercitiu. Rar am facut desene manat de inspiratie de moment. Sunt sentimente si lucruri sedimentate, care asteapta sa iasa la lumina fie pe hartie, fie pe perete sub forma de benzi desenate sau grafica sau… pictura.

Cum vezi “ENERGIA” in arta?
Energia este ca un pumn primit in plina figura atunci cand vezi ceva. Surpriza si fascinatia pe care le simti atunci cand privesti o lucrare … asta ar trebui sa fie ENERGIA.

Cum reactioneaza lumea la lucrarile tale?
Mai bine decat mi-as fi putut dori vreodata.

Ce faci cand n-ai inspiratie, cum iesi din blocajul creativ?
Nu prea mi s-a intamplat, dar o data am avut parte de o asemenea experienta neplacuta. A fost destul de inspaimantator pentru mine. Am incercat sa depasesc momentul facand cu totul altceva. Nu prea mi-a reusit. Insa fiind presat de deadline, care trebuia respectat, am invins pasa proasta fortandu-mi limitele si lucrand, lucrand pana a iesit ceea ce trebuia.

Simbolurile din arta ta?
Prea putine pentru a fi mentionate.

Care sunt artistii care te-au influentat?
Am inceput cu ilustratorii de carte romani, apoi desenatorii de BD din Pif si apoi cu o multitudine de artisti din tot spectrul artistic. Momentan am cativa preferati pe care ii urmaresc: Zep, Dave Cooper, Fernando Botero.

Toate cele 20 video-uri Burn Energy Shot vor fi disponibile pe www.artbyburn.ro

Leave a reply (we review all comments)