Concert Massive Attack la Zone Arena Bucuresti (Floreasca)

Dupa doi ani de la primul lor show in Romania
MASSIVE ATTACK revin la Bucuresti

HELIGOLAND EUROPEAN TOUR 2010

Dupa show-ul indelung aplaudat si apreciat din 2008, maestrii muzicii electronice ambientale, MASSIVE ATTACK, revin la Bucuresti pe data de 27 iunie pentru un nou concert incendiar. Evenimentul va avea loc la Zone Arena din cartierul Floreasca, Blvd. Barbu Vacarescu, cea mai noua si moderna locatie de concerte din tara.

Recunoscuti ca pionerii initiatori ai stilului trip-hop si ca una dintre cele mai inovatoare si mai influente trupe ale generatiei lor, MASSIVE ATTACK au lansat in cei 20 de ani de cariera 5 albume de studio, 2 EP-uri, 16 single-uri, o compilatie si 2 coloane sonore, vandute in mai mult de 10 milioane de exemplare in toata lumea.

De-a lungul timpului trupa a avut colaborari cu nume de marca ale industriei muzicale printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), Sinead O’Connor, Damon Albarn (Blur), Horace Andy, Tricky, Shara Nelson, Neneh Cherry sau Martina Topley-Bird.

Duo-ul compus din Robert “3D” Del Naja si Grant “Daddy G” Marshall (membri fondatori ai grupului), va prezenta in premiera la Bucuresti noul lor album, ‘Heligoland’, aparut pe piata in luna februarie, dupa o pauza de aproape 7 ani de la precedentul album de studio, ‘100th Window’. Muzica pe care o creaza MASSIVE ATTACK poate fi cel mai bine descrisa ca, lunga noapte a muzicii soul, o unire a muzicii funk cu dub, cu o pregnanta tenta a atitudinii ce a creat punkul la mijlocul anilor ’70. Au adunat toate sunetele cool, le-au reprocesat si mestesugit creand un nou sound, fara a fi virtuozi ai vreunui instrument, lucrand doar cu imensa banca de sunete pe care si-au construit-o singuri de-a lungul timpului.

Combinatia dintre muzica lor hipnotica, show-ul exploziv si vizualurile cinematice ce incorporeaza mesaje cu referiri la persecutii politice si drepturi civile reuseste sa impresioneze intotdeauna un public dornic de experiente noi si puternice.

Biletele pentru concertul MASSIVE ATTACK sunt disponibile online la Eventim.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone, Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in arena: Gazon A – 130 lei, Gazon B – 80 lei, Tribuna (pe scaune) – 160 lei, pana la data de 29 aprilie.
Dupa aceasta data preturile vor fi urmatoarele: Gazon A – 145 lei, Gazon B – 95 lei, Tribuna (pe scaune) – 175 lei.

“(…) Muzica MASSIVE ATTACK un amestec atragator de sound, cand grandios, cand melancolic mixat cu ritmuri perfect trasate, a cucerit publicul de la primele acorduri. (…) Show-ul trupei este unul in care spectatorii se hranesc cu energia degajata de muzicienii de pe scena.” – MEDIAFAX

“MASSIVE ATTACK au uimit cele cateva mii de oameni, sambata seara, cu sase instrumentisti, patru voci extraordinare si un mesaj puternic intr-un show halucinant” – HotNews.ro

“(…) La caderea serii britanicii ne-au castigat simplu si profesionist, asa cum nu credeam sa se intample inainte de concert. (…) un show atent lucrat din punct de veder sonor, muzical, vizual si mai ales prin prisma dimensiunii a patra, cea a mesajului.” – Metropotam.ro

“Fericire pura! Pe o scara de la 1 la 10, momentul de fericire pe care l-am trait la concertul MASSIVE ATTACK e… infinit.” – castravetele.blogspot.com

“10.000 viewers attended the first Romanian concert of MASSIVE ATTACK.” – Nine O’Clock

Concertul MASSIVE ATTACK din 27 iunie 2010 este produs de One Event.

massiveattack.com | myspace.com/massiveattack | event.mu

Facebook event

Tags:

18 thoughts on “Concert Massive Attack la Zone Arena Bucuresti (Floreasca)”

  1. Pingback: Concertul MASSIVE ATTACK: Detalii si reguli de acces, plan locatie si ultimele bilete | Feeder

  2. Pingback: Promo concert Massive Attack 2010 @ Zone Arena Bucuresti | Feeder

  3. Pingback: Ultimele bilete reduse pentru concertul MASSIVE ATTACK | Feeder

  4. Pingback: Bilete la concertul Massive Attack din 27 iunie 2010 la Bucuresti | Feeder

  5. ce garsoniera, Bogdan??
    eu sunt la fel de fericita ca in momentul in care am auzit de concertul lui tricky!

Leave a reply (we review all comments)