Arena dnb summer fest 2010 @ Arenele Romane

Arena dnb summer fest

25 + 26 iunie 2010
Arenele Romane _open air (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Vara aceasta incepe odata cu primul festival open air de drum and bass din Bucuresti. Daca nu ati auzit pana acum, Arena Dnb pregateste in zilele de 25 si 26 iunie un eveniment la care vor participa artistii internationali: Camo & Krooked, Qemists, Danny Byrd si Snitchbros. Pe lista se mai afla inca 15 artisti romani de gen.

Festivalul va avea loc in Arenele Romane, o arena romana veche de 100 de ani, situata in parcul Carol, in centrul Bucurestiului. Atat vineri cat si sambata, petrecerile vor incepe la orele 18 si vor tine pana la rasaritul soarelui. Asta inseamna ca petrecem doua zile, cu peste 12 ore de muzica drum and bass in fiecare dintre ele, in aer liber, in centrul orasului.

Danny Byrd a fost recunoscut in principal drept un dj fenomenal, iar acum a ajuns sa fie apreciat ca un producator inovator cu un stil aparte. Este autorul celei mai ascultate si mixate piese de liquid dnb din primavara/vara aceasta si a fost unul dintre primii artisti care au semnat exclusiv cu Hospital Records.

Camo & Krooked sunt recunoscuti pentru piesele de drum and bass “Tonight” sau “Terra”. Acestia fac muzica impreuna din 2007 si au inregistrat la case de discuri precum Renegade Hardware, Viper Recordings, Technique sau Uprising. La sfarsitul anului trecut, si-au lansat primul album, iar acum sunt unul din cele mai “hot” nume din scena de dnb.

The Qemists au inceput ca o formatie rock formata dintr-un tobosar, un basist si un chitarist. Asta le-a oferit experienta concertelor sustinute in toata Anglia si, in acelasi timp, multe ore de inregistrari in studio. Dupa ce in 2008 si-au lansat primul album la casa de discuri Ninja Tune, anul acesta se pregatesc pentru lansarea celui de-al doilea. Djsetul de la festival este una dintre primele ocazii in care putem auzi noile materiale.

Snitchbros sunt intotdeauna in cautare de noi stiluri care sa le introduca in dnb si sa experimenteze cu ele. Ei au de fiecare data piese noi pregatite sa incante publicul. Toate seturile lor sunt unice, niciodata nu se repeta.

BILETE:

40 lei / abonament pentru 2 zile cumparat in avans la Base sau Boarder’s

Base (http://baseteam.ro/default.php?p=contact)

Boarder’s (http://www.boardersshop.ro)

30 lei / in fiecare seara la poarta (Incepand cu ora 18:00 in fiecare din cele 2 zile de festival).

Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro

Tags:

7 thoughts on “Arena dnb summer fest 2010 @ Arenele Romane”

  1. Dude relax. Asta e festival de distractie si voie buna, ce-i cu gandurile astea?
    Daca se intampla vreo minune ai vazut ca nu va pacalim si luam noi toate pierderile asupra noastra.

  2. daca dau 30 lei la intrare, sambata si nu vine Danny Byrd, va anunt de pe acum, arenadnb, ca imi cer cel putin jumatate din bani inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads