White BASE Collection @ Base Cafe

  • by

BASE va aduce:

WHITE BASE COLLECTION
LANSAREA SEZONULUI 2 AL COLECTIEI BASE STREETWEAR ARTIST SERIES
BASE CAFE (Str. Sepcari 22 – Centrul Istoric)
SAMBATA – 19 IUNIE 2010 – 21:00

BASE da startul celui de-al doilea sezon din colectia de tricouri BASE Streetwear – suporturi pentru lucrarile a trei artisti care nu mai au nevoie de prezentari – Pisica Patrata – undergroundbd.blogspot.com / Cage – hiperterra.blogspot.com / No Eye Patch – noeyepatch.blogspot.com.

Primul sezon a debutat acum un an pe aceeasi vreme la B’Estival, cu tricourile Pisica Patrata pe care sigur le-ai vazut in rafturile BASE sau purtate pe strada, prin cluburi, la scoala, la munca sau pe unde nu te gandesti. Povestea continua si e cat se poate de simpla. You support BASE Streetwear and we support the artists. Facem casa buna impreuna si asa am decis sa continuam ce am inceput anul trecut printr-o noua colectie pe care o poti gasi in shop incepand cu seara de Sambata – 19 Iunie incepand cu ora 21:00 la BASE Cafe pe Strada Sepcari 22 in Centrul Istoric din capitala.

Ce sa faci acolo? O sa fii primul care da ochii cu noile tricouri si primul care poate avea unul. Mai mult – iti cumperi un tricou alb cu artwork-ul unuia dintre artisti din cele pe care le gasesti de Sambata in magazin si iti facem reducere la jumatate cand iti cumperi al doilea tricou din Seria Color Collection. Pe langa asta bei un fresh / cocktail / bere fie inauntru cu aer conditionat fie pe terasa si dansezi pana se crapa de ziua pe muzici de la Toné si Meeloox. Ce sa-ti mai zicem decat ca daca vrei sa stii mai multe despre noua colectie – ai ocazia sa stai la o poveste cu artistii intr-o atmosfera foarte tare cu oameni misto si muzica buna.

Music provided by:

TONÉ (Hey! Events – Dubstep.ro – BASICS – Bucuresti)
MEELOOX (meeloox.blogspot.com – Bucuresti)

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads