Therapy Sessions Bucharest 5 @ The Silver Church

  • by

Dropdread alongside Anger Management and Freak Recordings present

THERAPY SESSIONS BUCHAREST 5
– THE RETALIATION –
JOI 17 IUNIE 2010 [at] THE SILVER CHURCH CLUB

Invitati: THE PANACEA[Ger] & AUDIO[UK]
Suport romanesc: Dropdread, Kevlar, Akula, Lieutenant, Vj MisterX

Therapy Sessions Bucharest 5 – The Retaliation – vine sa revanseze editia “vulcanica” de asta data in clubul The Silver Church ( Calea Plevnei, 61 ).
Maestrii doctori in terapie prin drum&bass ai acestei editii sunt The Panacea si Audio, doi producatori valorosi ai scenei internationale ce sta sub semnul Therapy Sessions. Pe langa atmosfera energica si piese in prima auditie cu care suntem gata sa ne incepem vacanta de vara, editia a 5-a va marca o sarbatoare de dezmat pentru publicul roman iubitor de drum&bass si darkstep.
Va asteptam!

Acces: 15lei in avans la Ollie Gang Shop(Blanari, 12)(in numar limitat) // 20lei.00:00.25lei

Eveniment powered by Carhartt, Industrial Tattoo, Ollie Gang Shop.
In colaborare cu The Silver Church
Suport by Sapte Seri.

Detalii pe www.dropdread.ro

THE PANACEA // GER / www.myspace.com/poditionchrome

Aproape rezident al terapiei bucurestene prin drum&bass, producatorul german Mathis Mootz aka Panacea se reintoarce in Bucuresti cu ocazia lansarii mult asteptatului LP, Chiropteran, iar locatia de asta data – The Silver Church – va fuziona intocmai cu explozia de energie sonore.

AUDIO // UK / www.myspace.com/audiouk

Audio este recunoscut nu doar pentru genialitatea tehnicii si selectiei sale din seturile live, ci si pentru releasurile pline de forta si autenticitate.
Producatorul britanic reprezentant Freak Recordings si Anger Management practic se reintoarce pentru a doua oara in capitala sa descante boxele din clubul The Silver Church.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)