Reguli acces Liveland Festival

  • by

Astazi incepe prima editie a LIVELAND FESTIVAL, la Arenele Romane din Capitala! Timp de trei zile, pe scena festivalului vor urca 16 trupe din 8 tari, reprezentand cele mai noi tendinte din peisajul muzical actual, iar serile vor fi incheiate de petreceri cu DJ de renume si invitati surpriza. Accesul se va face de la ora 20 joi si vineri, iar concertele vor incepe de la ora 21. Sambata, accesul se va face de la ora 21, iar concertele vor incepe la ora 22. Pe durata festivalului, biletele vor putea fi achizitionate doar la intrare, la pretul de 50 lei/zi.

Joi, pe scena festivalului vor urca, incepand cu ora 21, Robin & The Backstabbers, Decomposer si The Amsterdams, ce vor incalzi publicul pentru The Whitest Boy Alive, una din cele mai importante trupe elecro-pop ale momentului.
Vineri, vom incepe in forta, la ora 21, cu autohtonii Toulouse Lautrec si The Mono Jacks, vom vibra alaturi de Laetitia Sadier (Stereolab) si Xiu Xiu, seara culminand in stil British, cu indie-rock marca The Cinematics si ritmuri de dans de la Fenech Soler. Dupa concerte, petrecerea va continua cu un DJ-set Fake Lashes, DJ rezident in clubul NME Berlin, ce va prezenta publicului un mix proaspat de cutting-edge indie / electro.
Sambata, de la ora 22, incepem pe ritmuri electro, post-punk si synthpop cu Romantic Jurgen si Mes Quins, trecem la IDM cu Hugo Race & True Spirit si To Rococo Rot, si dansam pana noaptea tarziu cu berlinezii de la Kissogram. Seara va fi incheiata de muzicianul suedez Kleerup (cunoscut ca producator al divei pop Robyn), ce vine la Bucuresti cu un show live electro-pop si disco.

LIVELAND FESTIVAL este un eveniment eco-friendly, cu impact negativ minim asupra mediului. Toate deseurile rezultate in urma festivalului vor fi colectate selectiv si reciclate. Pe langa muzica, la festival vor fi si slow food, vin bio si alte surprize.

Accesul pentru public se va face incepand cu ora 20 joi si vineri, si de la ora 21 sambata, pe la intrarea principala in Arenele Romane, din Parcul Carol (Str Cutitul de Argint, nr 26). Mijloace de transport in comun: metrou Tineretului, Eroii Revolutiei, RATB: 15, 50, 116, 232, 275.

Posesorii abonamentelor de 3 zile vor primi la intrare o bratara, in baza careia se va face accesul si in celelalte zile de festival (18 si 19 iunie). Spectatorii trebuie sa pastreze atat bratara, cat si biletul, pe toata durata festivalului. Cei care au achizitionat bilete de o zi in presale, vor primi bratari de culori diferite de la o zi la alta. Pe durata festivalului, biletele de o zi se mai pot achizitiona la casa de bilete de la intrare, la pretul de 50 lei/zi.

Participarea la festival a copiilor sub 14 ani nu este recomandata, din cauza nivelului crescut de decibeli. Nu se acorda gratuitati sau reduceri din pretul biletului, adultilor insotiti de copii.
De asemenea, vanzarea de bauturi alcolice nu va fi permisa persoanelor sub 18 ani, conform legii.

Nu este permis accesul in spatiul de festival cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, este interzis accesul cu umbrele, spectatorii fiind incurajati aiba asupra lor pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente. Accesul cu bagaje voluminoase sau obiecte de valoare se face pe raspunderea spectatorilor, locatia nefiind prevazuta cu un spatiu de depozitare securizat.

Mai multe detalii despre festival sunt disponibile pe www.livelandfestival.ro

Leave a reply (we review all comments)