NERO & Dj LEE @ Arenele Romane (open air)

Update:

NERO: Unfortunately we’ve had to cancel the Bucharest gig tomorrow due to illness. Really sorry everyone going! We’re arranging a new date
“Dubstep meets dnb 2” diseara la Arenele Romane, open air
Cu
  • DJ LEE (Metalheadz | UK)
  • Matze
  • Phoneme
  • Dan Bazix
  • Dani
——————————-
INTRARE:
15 lei la poarta
10 lei daca ai bilet in avans, adica la poarta primesti 10 lei inapoi. Daca aveti bilet in avans si vroiati numai si doar Nero, puteti opta
pentru full refund la poarta incepand cu ora 21:00 dar bineinteles nu mai puteti intra la petrecere.
Acum Lineup pe ore:
21:30 23:00 Matze
23:00 00:30 Dan Bazix
00:30 02:00 DJ LEE
02:00 03:45 Phoneme
03:45 05:30 Dani
——————————-
Dani – a/ive (dubstep mix 04/2010)
Tracklist / Chapters
Mrk 1 Borederline
Mrk 1 Electronik
Bar 9 Midnight
Cyrus&Distance Violate
Black Sun Empire Hypersun
Subscape Dreadlock
Black Sun Empire The Invasion
Datsik Vs Downlink Against The Machines
Kid Cudi Day And Night (Danny Scrilla Dubstep Remix)

———–

Sambata, 12 iunie 2010
Arenele Romane _open air (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Pe data de 12 iunie la Arenele Romane va avea loc cea de-a patra petrecere a lui 2010 marca Arena DNB, care-i are ca invitati pe Nero, Dj Lee, Matze, Dan Bazix si Phoneme.

Nero, capii de afis a petrecerii, au explodat pe scena de dubstep odata cu lansarea in 2008 a piesei “This Way feat. Alana”. A urmat un remix despre care ati auzit cu siguranta “Blinded by lights” a trupei the Streets. Tot Nero au bagat in priza o intreaga lume cu piesa “Innocence” care acum se afla in topurile de muzica de dans din Anglia si SUA.

Numele Nero a devenit cunoscut pe scena de dnb si dubstep datorita suportului primit din partea unora precum Andy C, Grooverider and Friction, Zane Lowe, Jo Whiley, Pete Tong, Annie Mac, Rob Da Bank, si altii. Recent, a semnat cu casa de discuri a cunoscutilor Chase & Status unde pregatesc albumul de debut.

Lee se afla pe scena muzicii underground a Marii Britanii inca din anii ’80. A inceput ca rezident la clubului “Brunel Rooms” din Swindon, unde a pus muzica alaturi de Fabio Grooverider si LTJ Bukem, pentru ca apoi sa ajunga in toate colturile lumii: din Germania pana in Ungaria, din Japonia pana in Noua Zeelanda. Incepand cu 2002, Lee a infiintat Atlas Recordings, casa de discuri care promoveaza artisti precum D.Kay.

In aceeasi seara cu Nero si Lee va mai fi prezent Matze (cu un set audio-video), Dan Bazix si Phenomene cu un set special de dubstep. De visualsuri vor raspunde AVluv si VEDEM.

Intrare:

20 lei in avans la Base sau Boarder’s

Base (http://baseteam.ro/default.php?p=contact)

Boarder’s (http://www.boardersshop.ro)

30 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 21:30, postile se deschid la ora 21:00).

Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro

Tags:

2 thoughts on “NERO & Dj LEE @ Arenele Romane (open air)”

  1. Weekendul asta au fost desemnati de Beatport “Best Dubstep Artist” iar piesa lor “Act Like you Know” a fost desemnata “Best Dubstep Track”. Putem spune ca in 5 zile ii vom avea parte de cel mai tare act Dubstep din scena:)

    Nice timing 🙂

Leave a reply (we review all comments)