Post Fiction @ Street Delivery

POST FICTION iese în stradă alături de STREET DELIVERY în întâmpinarea publicului urban activ pe piaţa culturală din România şi interesat de domeniul artelor vizuale şi al cinematografiei neconvenţionale. Acesta este un eveniment pilot al Festivalului POST FICTION a cărui primă ediţie va avea loc anul acesta în Bucureşti intre 19 si 25 noiembrie.
Festivalul reuneşte domenii precum digital art, video art, instalaţie, film experimental şi animaţie stop-motion, arte în care activează o categorie importantă a artiştilor contemporani. Realitatea alternativă creată în cadrul acestui segment artistic răspunde nevoilor publicului de evadare din cotidian şi de regăsire a valorilor personale. Ne propunem să creăm un mediu de deschidere a senzorilor de receptare emoţională şi intelectuală.

Ȋn serile de 11 şi 12 iunie ne veţi găsi in domul amplasat de STREET DELIVERY pe strada Arthur Verona.

Vineri 11 iunie, ora 23.00 vom incepe proiectiile cu un program Mihai Grecu urmat de o selecție de artă video, animație și film experimental românesc.

Noaptea de sâmbătă 12 iunie o dedicam colegilor nostri care in ultimii ani au adus publicul romanesc mai aproape de artele vizuale contemporane. Vom proiecta dvd-ul Festivalului Simultan (Timisoara) – “Temporary Tactics” 2008 și AVmotional DVD 2009, lansat cu ocazia aniversării a 5 ani de AVmotional.

Pentru mai multe detalii şi programul complet puteţi accesa siteul oficial postfiction.org

Tags:

1 thought on “Post Fiction @ Street Delivery”

  1. Pingback: Street: POST FICTION / STREET DELIVERY « DropDread

Leave a reply (we review all comments)