Irlo @ Atelierul de Productie / Param Pam Pam

Bucurestiul se imbogateste cu un spatiu alternativ pentru idei si proiecte cu potential creativ: Atelierul de Productie / Param Pam Pam.
Acesta este situat pe Splaiul Unirii 160 si include o galerie de arta contemporana, un atelier si un spatiu de evenimente. AtP ocupa aproximativ 2000 metri patrati din fostul atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului. Neinaugurat inca oficial, spatiul se intinde pe 2 etaje, are vedere spre malul Dambovitei si poate gazdui evenimente si proiecte culturale pe tot parcursul anului.

Galeria, cu o suprafata de 450m2 si o inaltime de 3.5m va fi cel mai generos spatiu independent pentru arta din Bucuresti.

Pe 11 iunie, cu ocazia Noaptii Galeriilor va avea loc un pre-launch al spatiului care include vernisajul expozitiei “Bucurii din Profetii” a lui Irlo, unul dintre cei mai bine cotati street-artisti de la noi.

Bucurii din Profetii este prima expozitie personala semnata de Irlo si cuprinde o combinatie de lucrari pe panza de dimensiuni mari si foarte mari, lucrari pe suporturi reciclate industriale si pe peretii galeriei. Irlo este inclus in “Incotro / Romanian Visual Survey” 2008 si 100 to watch: directory of contemporary Romanian artists.

Tags:

3 thoughts on “Irlo @ Atelierul de Productie / Param Pam Pam”

Leave a reply (we review all comments)