Interviu cu Vasile Alin Adnan

Pe Vasile Alin Adnan probabil nu-l stiti si in mod sigur daca dati de el pe strada nu veti avea nici o idee cine este. Dar fiind aici in mod sigur ati vazut ceea ce a facut, el fiind omul care aduce la viata, vizual vorbind: TMBase, ShortsUP, Future Shorts RO, Centru Cultural Francez din Timisoara etc.
E un om paradoxal, care crede foarte mult in functionalitate si structura dar care precum multi designeri are o relatie speciala cu deadline-ul. In munca sa se vede foarte clar o structura inchegata dar in acelasi timp intreaga imagine parca se misca si abia asteapta sa se joace, sa sara din format. Adnan e designer grafic si multimedia, programator web, VJ amator, l-am vazut si in actiune ca manager de club si acum il vom vedea cu totii in premiera pe feeder.ro.

Cititi restul interviului pe Feeder/experimentalist.

2 thoughts on “Interviu cu Vasile Alin Adnan”

  1. Dude- e experimentalist deci inca in experimentari. Il fac ei bine pana la urma. Soon. Mi se incarca si mie nitel mai greu dar funtioneaza ok chiar si pe mobil. Putina rabdare.

  2. Sectiunea de experimentalist chiar are nevoie de un editor care sa se uite peste articole. Just sayin’

    Si daca tot suntem aici la rubrica de Intrebari si Sugestii, mi se pare ca Feeder a ajuns foarte bloated. Picatura care a umplut paharul meu este chiar widgetul de experimentalist din stanga sus care mareste substantial loading time-ul.

    Dar din nou, just sayin’ 😀

Leave a reply (we review all comments)