Aprinde inspiratia: Burn Energy Shot X 20 de artisti romani

Dupa shot-urile de arta din zilele trecute [1,2,3], Burn da startul la proiectul “aprinde inspiratia”.

Burn a lansat un produs cu adevarat inovator, Burn Energy Shot: un flacon concentrat de doar 50 ml care ofera energia unei intregi doze burn de 250 ml. La lansarea noului produs, Burn prezintă 20 dintre cei mai talentati artisti romani creand 20 de lucrari, in 20 de filme.

Ideea proiectului – gazduit pe www.artbyburn.ro – a plecat de la convingerea brandului ca fiecare dintre noi are un potential creativ imens care doar asteapta sa fie exploatat. Iar Burn Energy Shot iti ofera instant energia care elibereaza inspiratia.

Proiectul a fost construit impreuna cu cei mai cunoscuti artisti romani ai momentului. Vrei nume? Descoperă-i singur. Din doua in doua zile, un nou video, un nou artist si un nou shot de inspiraţie.

Primul shot de inspiratie:
Burn Energy Shot X Silent Strike

Interviu. Silent Strike vorbeste despre inspiratie.

1. Unde iti gasesti inspiratia?
1. In propriile trairi, un pic din trecut, un pic din prezent, vise, proiectii, relatii, simtiri. Cateodata conteaza si locul, orasul.

2. Cum vezi tu “ENERGIA” in arta?
2. Nu am cum sa explic, dar energia e acolo, sigur. Eu nu am urmat o scoala de muzica, iar, pentru a compune, ma bazez in mare parte de aceasta energie.
Si apoi mai e si energia degajata de compozitii, energia asta o simt oamenii care asculta muzica si doar ei pot sa zica in ce fel ii atinge.

3. Ce faci cand simti ca n-ai inspiratie? Ce faci cand te blochezi creativ?
3. Nu cred ca m-am blocat vreodata, asa brusc. Iar, daca sunt intr-o perioada mai putin creativa, ma concentrez mai mult pe dezvoltarea tehnicii, sinteza de sunet, lucruri mai mult matematice.

2 thoughts on “Aprinde inspiratia: Burn Energy Shot X 20 de artisti romani”

Leave a reply (we review all comments)