Bonobo live @ Arenele Romane (Flama implineste 4 ani)

Bonobo revine in Bucuresti pentru a 4-a oara , pe 4 iunie 2010,pentru a canta cel de-al 4-lea album si ciudat sau nu, 4 este si numarul de ani impliniti de Flama.Am ales pentru acest eveniment numai invitati unul si unul plus un loc pe masura.

Sa incepem cu inceputul! Prima pe lista noastra este Mara care va sustine acest concert, alaturi de trupa Sensor, in cadrul proiectului numit MaracuSensorcutot. Lor li se va alatura si trompetistul Alex Burcea, chemat special pentru acesta ocazie.

Urmeaza invitatul nostru special, Simon Green aka Bonobo, insotit de intreaga lui trupa LIVE, dar si de Andreya Tryana cu vocea ei senzationala, una dintre cele mai noi descoperiri a celor de la Ninja Tune.

Asa cum bine stiti, Bonobo are si el motive de sarbatoare anul acesta. Noul lui album, Black Sands a iesit pe piata in luna martie, fiind foarte bine primit atat de catre public, cat si de critici. Daca mai punem la socoteala si zecile de concerte pe care le va sustine in intreaga lume anul acesta, nu gresim daca spunem ca Simon este mai pe val ca niciodata, asa ca asteptati-va la tot ce e mai bun!

Seara va fi incheiata in ritm de funk de Ufe si Zicu, cu un special act despre care nu o sa va spunem prea multe acum. Doar e frumos sa avem si surprize, nu?
Locul pe care l-am ales pentru aceasta serata muzicala este unul care ne va lasa sa profitam la maxim de seara calda de vara, mai exact Arenele Romane din Bucuresti.

Start : 20:00
Pretul unui billet este de 35 lei in avans si 60 lei la intrare.

BiIetele se gasesc in retelele www.bilete.ro si www.eventim.ro ( + magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas )

Tags:

18 thoughts on “Bonobo live @ Arenele Romane (Flama implineste 4 ani)”

  1. Pe mine ma enerveaza rau Mara asta.Nu stiu ce o tot ridica unii in slavi atat.
    Anyway, pana la urma la Carturesti nu sunt bilete, asa ca ar trebui sa scoateti informatia asta din prezentare.

  2. DE CE scrie ca la Carturesti se vand bilete dar de fapt nu se se vand? De ce fiecare eveniment facut de Flama trebuie sa aiba tot felul de probleme?

  3. n-am zis ca nu cred, am zis ca mi-as dori sa iau bilete.
    nici la carturesti nu sunt. nu e frumos sa ne purtati asa pe drumuri. tz tz tz

  4. uok. ma luasem dupa site-ul lui (am zis lor ca se anunta cu tot cu live band la evenimentul cu pricina, stiam ca Bonobo e doar tipul ala). si my bad ca nu vazusem myspace-ul. sper sa pot cumpara bilete de maine.

  5. have a little faith. repede se mai grabesc unii sa arunce piatra. unde e vina organizatorilor ca Bonobo (ca e doar unul singur, si-l cheama Simon) nu updateaza siteul sa puna concertul de la buc?

  6. o fi pe feeder si facebook, dar nu prea exista pe nici unul din site-urile celor de la Bonobo. si nici la vanzare vreun bilet. poate e totul pe bune, dar asa reusesc organizatorii de la noi sa isi dea cu firma in cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *