Concert Noisettes @ Romexpo BucurestiNoisettes cântă pentru prima dată în România, la Beck’sperience!

Grupul britanic Noisettes va cânta pentru prima dată în Romania în cadrul evenimentului Beck’sperience, care va avea loc sâmbătă, 29 mai, la Romexpo. Veştile bune nu se opresc aici: în deschiderea concertului Noisettes vor concerta, tot în premieră în ţara noastră, Codeine Velvet Club.
Cu acest prim eveniment din 2010, Beck’sperience ajunge la cea de a patra ediţie. Evenimentele anterioare Beck’sperince i-au adus în România pe Massive Attack, Goldfrapp şi Underworld.
Începând cu anul 2010, Beck’sperience îşi propune să devină mai mult decât un concert şi să ofere participanţilor experienţe speciale. Detalii vor urma în săptămânile viitoare, dar un lucru important poate fi spus încă de acum: accesul la eveniment se va face gratuit, pe baza înscrierii pe site-ul www.becksperience.ro.

Noisettes a luat fiinţă în anul 2003 la Londra, la iniţiativa solistei vocale şi bassistei Shingai Shoniwa şi a chitaristului Dan Smith. În 2007, se lansează primul lor album (“What’s the Time Mr. Wolf?”), iar cu primul lor turneu, Noisettes încep să-şi consolideze reputaţia de trupă cu prestaţii live spectaculoase. Recunoaşterea artistică şi comercială vine odată cu lansarea celui de-al doilea album, “Wild Young Hearts”; Noisettes a devenit una dintre formaţiile cele mai difuzate la radiourile din întreaga lume. Şi în România melodii ca “Don’t Upset The Rhythm (Go Baby Go)”, “Never Forget You”, “Wild Young Hearts”, “Every Now and Then” au fost difuzate intensiv.
Codeine Velvet Club este o trupă scoţiană pop-rock, formată din Lou Hickey şi Jon Lawer (mai cunoscut în calitate de lider al trupei The Fratellis). Cele două single-uri extrase de pe albumul de debut al trupei (“Hollywood” şi “Vanity Kills”) s-au bucurat de recenzii favorabile din partea presei de specialitate, criticii apreciind în mod deosebit aranjamentele orchestrale amintind de pop-ul anilor ’60.

Tags:

2 thoughts on “Concert Noisettes @ Romexpo Bucuresti”

  1. Pingback: Concert Noisettes la Bucuresti • Byubay's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads