Basement Freaks @ Fabrica

  • by

Club Fabrica deschide o noua runda de muzica electronica, 29 mai, incepand cu ora 22:30, in cadrul caruia sunt prezenti o gasca de dj diferiti prin stilurile muzicale adoptate, dar uniti printr-o pasiune comuna: muzica electronica.
Pretul unul billet este de 20 Ron in care este inclusa si o bere “Ciuc” din partea casei.

BASEMENT FREAKS
www.myspace.com/basementfreaks

George Fotidias aka BASEMENT FREAKS este unul dintre cei mai cunoscutii artisti ai genului Nu-Funk&Funk Breaks. Cu o cariera de peste 10 de ani in lumea muzicii electronice, dj-ul a reusit sa-si castige notorietatea in acest domeniu colaborand de-a lungul anilor cu artisti celebri(Skillz, Flow Dynamics, All Good Funk Alliance,Smoove, Fort Knox Five, Valique) sau cu cei mai cautati producatori(Fedde Le Grand,Crystal Method,ATFC,Groove Armanda,Ali B, Plaza De Funk,Freddie Fresh,Groove Diggerz.).

Basement Freaks Promo Mix 2010 ft Mc Coppa
https://soundcloud.com/basement-freaks/basement-freaks-promo-mix-2010-ft-mc-coppa

MC Coppa
www.myspace.com/coppakid
Mc Coppa este un artist desavarsit in circuitul musical mondial in ceea ce priveste stilul musical Nu-School si nu numai colaborand de-a lungul carierei sale cu artisti precum: Richard Dorfmeister, Peter Kruder, Felix Da House Cat, Stereotyp, 7Samurai, Mod X, Al Haca Aphrodite, Adam F si multi altii.

TOMASAN & VRT
www.myspace.com/tomasounds
www.myspace.com/vrtmusic

Tomasan si VRT sunt doi dintre cei mai activi DJs din Romania din zona ritmurilor sparte si muzicilor cu bas.
De la inceputul anului 2008, au inceput sa apara din ce in ce mai des impreuna la DJ deck, cu seturi back2back alaturi de headlineri ca A-Skillz, Aquasky sau Gus Gus si in cadrul unor evenimente ca J&B Start-A-Party, ori la petreceri locale cu seturi maraton trecand de la Breakbeat si Funk, prin House, Club, Funky si Electro, pana la Fidget, Hip-Hop, Dubstep si Drumandbass.

De curand, cei doi au publicat un set back2back pentru radio-ul german Ramp FM. Cu suport din partea unor artisti ca Seiji sau Drumagick, mixul s-a bucurat de feedback pozitiv de la artisti si poate fi gasit pe profilul comun de mixcloud al celor doi DJ.
Tot pe profilul lor de mixcloud puteti gasi ultimul mix semnat pentru emisiunea Selectro gazduita de Marika pe postul Pro FM.

www.mixcloud.com/vrtb2btomasan

SNOW
www.myspace.com/djsnowro

Una din figurile cele mai proeminente ale muzicii electronice si in special a stilului drum and bass, Dj Snow si-a castigat notorietatea atat pe plan intern cat si international prin jocul de butoane, cat si prin maniera sa unica de-a transforma sunetele clasice intr-unele moderne.

EXTNCT:
www.myspace.com/EXTNCTDNB

Un newcomer bucurestean cu perspective internationale, EXTNCT s-a apucat mai intai de productie abia apoi de DJing. Va avea un set prin care va prezenta publicului atat preferinte sale in materie de drum&bass cat si propriile trackuri.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)