Laetitia Sadier si Kleerup @ Liveland Festival

  • by

Noi confirmari la Liveland Festival 2010: Kleerup si Laetitia Sadier (Stereolab)

LIVELAND FESTIVAL aduce pe scena E-Uranus, Bucuresti, inca doua mari nume din peisajul muzical actual: producatorul si muzicianul suedez Kleerup pe 19 iunie, si Laetitia Sadier, vocea trupei anglo-franceze Stereolab, pe 18 iunie.

LIVELAND FESTIVAL 2010 va avea loc intre 17 si 20 iunie, la Bucuresti, cu participarea The Whitest Boy Alive, Xiu Xiu, The Cinematics, Fenech Soler, Hugo Race & True Spirit, To Rococo Rot si Kissogram, in trei seri de concerte in aer liber, de joi pana sambata. Pe langa muzica, la festival vor fi si proiectii de filme cu tematica ecologica (duminica), showroom-uri de tehnologii si practici alternative, slow-food si agricultura organica, iar deseurile rezultate in urma festivalului vor fi reciclate. Biletele, cu preturi intre 35 si 75 lei, sunt in numar limitat si pot fi achizitionate din retelele MyTicket si Eventim.

Devenit celebru ca producator al cantaretei suedeze Robyn, datorita hit-ului With Every Heartbeat ce a ajuns pe primul loc al topurilor britanice in 2007, Andreas Kleerup s-a apucat de muzica la varsta de 11 ani. Artist multi-instrumentist, suedezul a incercat o varietate de forme de exprimare muzicala, de la trupe trash metal la orchestre simfonice, remixuri pentru trupe indie ca Shout Out Louds si the Concretes, pana la colaborarea cu Cindy Lauper, pe cel mai nou album al acesteia. In 2009, Kleerup lanseaza albumul de debut, self-titled, inregistrat in mare parte intr-o clinica de reabilitare, care include pe langa hit-ul cantat de Robyn si colaborari cu alte voci feminine celebre: Lykke Li, Titiyo si Marit Bergman, rezultatul fiind un disc pop cu impact emotional puternic.

http://kleerup.net

Laetitia Sadier, vocea si autorul versurilor trupei anglo-franceze de pop alternativ Stereolab, vine la Bucuresti pe 18 iunie, pentru a prezenta publicului LIVELAND FESTIVAL piesele de pe albumul solo de debut, The Trip, ce va fi lansat in noiembrie anul acesta. Timbrul special al cantaretei franceze si versurile revolutionare devenite trademark-ul Stereolab se reinventeaza in noi compozitii, insotite de coveruri insolite ale unor piese celebre. Albumul a fost inregistrat la Oxfordshire cu membrii trupei franceze Momotte si in Portland, SUA, cu celebrul producator pop Richard Swift. Pe langa activitatea in trupele Stereolab si Monade, Sadier – voce, clape, percutie, chitara si trombon – a mai colaborat recent cu trupa Atlas Sound la single-ul Quick Canal.

www.myspace.com/laetitiasadier

Biletele la LIVELAND FESTIVAL sunt in numar limitat si pot fi achizitionate online pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, sau din reteaua Diverta, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Orange, Germanos si Vodafone din intreaga tara, la FRONT (Calea Rahovei, 196A), precum si din urmatoarele locatii partenere: Control Club (Str, Academiei, 19), Pe Baricade (Str. Radu Voda, 23), Club Tago Mago (Str. Sperantei, 21) si magazinul Off the Record (Str. Blanari, 14).

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:
Abonament pe 3 zile – 17, 18 si 19 iunie (limitat la 500 de abonamente) : 75 Lei
Pret bilet joi, 17 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)
Pret bilet vineri, 18 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)
Pret bilet sambata, 19 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)

Concertele vor avea loc in fostul cinema in aer liber E-URANUS (Str. Uranus 144, intre Casa Poporului si Piata de flori George Cosbuc), urmate de after-show parties la FRONT / The Ark (Calea Rahovei, 196 A). Proiectiile vor fi gazduite de “The Ark-1” Gallery.

Mai multe detalii despre festival sunt disponibile pe www.livelandfestival.ro

Leave a reply (we review all comments)