Bilete reduse pentru studenti la concertul Bob Dylan

  • by

Bilete reduse pentru studenti la concertul Bob Dylan (2 iunie, Zone Arena)

Pe data de 27 mai, va fi disponibila o categorie speciala de bilete pentru studenti la numai 85 RON, ce vor oferi accesul in Zona B. Acestea vor fi puse in vanzare la casele de bilete ale complexului Zone Arena (Barbu Vacarescu, nr. 164, sector 2), in intervalul orar 16:00 – 21:00, studentii putand achizitiona pe baza legitimatiei de student maxim 4 bilete de persoana.

Dupa ce imaginea sa a fost de-a lungul timpului sursa de inspiratie pentru numeroase carti biografice si productii cinematografice, Bob Dylan a devenit totodata subiect de interes si pentru profesori si studenti deopotriva, artistul fiind inclus in programa de studii a unui colegiu din Statele Unite ale Americii. Considerat o adevarata legenta a muzicii, cu o cariera impresionanta ce a influentat generatii intregi de fani, Bob Dylan va concerta pentru prima data si la Bucuresti, pe data de 2 iunie, in complexul Zone Arena, in cadrul noului concept de festival Emagic Classics.

Recent, viata si cariera lui Bob Dylan au devenit subiect de studiu pentru studenti, fiind incluse in programa educationala a colegiului particular New Rochelle din statul New York. Legendarul artist a devenit parte a cursului de literatura predat de profesorul in varsta de 45 de ani, Nick Smart, acesta incepandu-si fiecare prelegere cu o piesa Bob Dylan. Sef al catedrei de literatura din cadrul colegiului New Rochelle, Nick Smart si-a declarat in nenumarate randuri pasiunea sa pentru viata si muzica lui Bob Dylan, pe care il studiaza si il expune in cadrul cursurilor sale de mai bine de un deceniu: “Nu ma pot feri sa nu imi manifest aceasta pasiune in sala de curs. Doresc ca toti studentii mei sa fie constienti de valorile acestei tari, iar Bob Dylan este pentru mine un artist legitimat de toti acesti ani de activitate neincetata, un poet, o figura literara si un geniu care merita sa fie studiat in profunzime.” Profesorul Smart a anuntat de curand ca lucreaza din pozitia de co-editor la o carte despre modul in care se poate preda muzica lui Bob Dylan in institutiile de invatamant, lucrare intitulata “Dylan at Play”.

Unanim recunoscut de grupurile de fani ca un adevarat “American Idol”, Bob Dylan nu inceteaza sa revina zilnic in atentia criticilor muzicali si a diversilor biografi ca subiect de studiu, acestia examinand anual fiecare episod al carierei sale de aproape jumatate de secol. Recent, un alt critic literar celebru, britanicul Christopher Ricks, a comparat valoarea poetica a muzicii lui Dylan cu operele unor clasici ai poeziei engleze precum John Milton sau Alfred Tennyson.

Prezentat de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, concertul Bob Dylan va avea loc in cadrul Emagic Classics pe data de 2 iunie 2010, in complexul Zone Arena din Bucuresti, programul evenimentului incluzand de asemenea alte nume precum Nicu Alifantis & Zan si Bucium. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads