Street Delivery 2010 – Call for projects

  • by
Street Delivery 2010 București

Street Delivery a deschis sesiunea de proiecte pentru ediţia a cincea care se va desfăşura în intervalul 11 – 13 iunie. Proiectele pot fi înscrise până pe data de 1 iunie, pe site-ul www.streetdelivery.ro, din secţiunea form, completând formularul online. Ele trebuie să se încadreze în una din secţiunile evenimentului: arhitectură, muzică, film, teatru, performance, expoziţii, workshop-uri, evenimente dedicate copiilor.

Demarat de Ordinul Arhitecţilor din România şi de Fundaţia Cărtureşti în 2006, Street Delivery îşi propune să transforme strada Arthur Verona într-un traseu cultural-pietonal ce leagă Grădina Icoanei de Grădina Cişmigiu, după cum este prevăzut în Planul Urbanistic Zonal «Trasee culturale: str. Arthur Verona – str. Icoanei» ce a fost validat având la bază un regulament de urbanism.

Ca în fiecare an, timp de 3 zile Strada Arthur Verona va fi închisă pentru maşini şi deschisă pentru oameni. Toate activitaţile culturale desfăşurate pe stradă în acest interval sunt un manifest viu prin care atragem atenţia asupra oraşului ca responsabilitate comună a celor care îl locuiesc şi a celor care îl administrează. Street Delivery este un exerciţiu alternativ de locuire a spaţiului public, o platformă de promovare pentru iniţiative civice, sociale, culturale, artistice, definitorii pentru un Bucureşti european.

Pentru mai multe informaţii legate de înscrieri:
Codin Orașeanu
codin@streetdelivery.ro
0723.357.991

Leave a reply (we review all comments)