Preview Party la Tago Mago – club nou

  • by

Cei care s-au bucurat de The Loft şi Control o vreme pot să se bucure din nou, pentru că Jumbo anunţă deschiderea unui nou club avangardist, retro şi post-modern în acelaşi timp – Tago Mago. Clubul se va inaugura sâmbătă, 15 mai, la ora 21.00 cu un preview party animat de Andy ‘Sinboy’ Luke, Cliza şi Rock DJ.
Tago Mago mixează formulele de club, bistro şi terasă cu ateliere culturale polivalente – film, expoziţii de fotografie, pictură, teatru, sală de audiţie şi performace-uri. Clubul pune la dispoziţie patru niveluri – subsol, două etaje, mansardă plus terasă, în care se vor desfăşura în paralel activităţi culturale şi un clash de stiluri muzicale variind de la obişnuitul indie, de modă veche şi nouă, la amestecuri eteroclite de jazz, fusion, electro and anything in between.
Petrecerea de inaugurare Tago Mago primeşte publicul într-o locaţie în plin proces de finisare, trei dintre nivelurile clădirii fiind într-un work in progress, urmând ca, în fiecare lună până în septembrie, un nou nivel să îşi deschidă porţile publicului.

*Tago Mago (conform definiţiei general acceptate) – al doilea album de studio al trupei germane de rock experimental Can ; (conform unei definiţii mai „speciale”) – o piesă a trupei exotice de muzică pop Kaoma. Tago Mago likes it well mixed.

Adresă: Strada Speranţei nr. 21, Bucureşti
www.tagomagoclub.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)