Toulouse Lautrec si Robin & The Backstabbers in deschidere la Jeremy Jay

  • by
  • May 13, 2010May 13, 2010

Doua noi aparitii pe scena muzicala bucuresteana – Toulouse Lautrec si Robin & The Backstabbers – vor canta sambata, 29 mai, de la ora 22, in deschiderea concertului Jeremy Jay de la FRONT / The Ark (Calea Rahovei, 196 A). Un fel de Peter Pan in peisajul muzical actual, cum il prezinta Pitchfork, cantaretul californian Jeremy Jay vine la Bucuresti cu cele mai noi piese de pe albumul Splash, lansat luna aceasta de K Records. Grabeste-te sa-ti cumperi biletul la concert si vei beneficia de un pret special: 20 Ron (limitat la primele 100 de bilete)!

Trubadur idealist, Jeremy Jay este deopotriva povestitor, artist si cantaret. Creatiile sale, piese pop inspirate din spiritul inocent al anilor ’50, synth-pop si cinematografie, vorbesc despre dragoste si despre viata in cel mai uman stil cu putinta, iar influentele sale variaza de la artisti americani ca Andy Warhol si cineastul John Hughes, pana la pioneri ai New Wave-ului francez ca Truffaut si Godard. “Artistul din Los Angeles s-a eschivat de la obisnuitele surse de inspiratie indie si s-a orientat catre pop, sound-ul rezultat fiind un instant classic, la fel ca filmele pe care le adora.” (Nylon Magazine)

Jeremy Jay a debutat in 2007 cu EP-ul The Airwalker, bine primit de criticii muzicali, lansand apoi albumul de debut, A Place Where We Could Go, la K Records, in primavara lui 2008. La momentul respectiv, Allmusic descria maniera sa interpretativa ca o combinatie intre Gene Vincent, Buddy Holly, Morrissey si Alan Vega. Anul 2009 inseamna lansarea albumului Slow Dance, precum si un turneu international ce a inclus o aparitie live la prestigiosul festival Primavera Sound din Spania. Stilul sau, etichetat ca urgent pop, se potriveste perfect cu petrecerile si cluburile punk unde prefera sa concerteze.

Luna aceasta, Jeremy Jay lanseaza cel de-al treilea album, Splash, “o combinatie de Pavement cu Sonic Youth in perioada Evol, in interpretarea lui Siouxsie Sioux”, cum il descrie artistul, iar turneul sau de promovare trece si pe la Bucuresti – sambata, 29 mai, la FRONT / The Ark.

www.myspace.com/jeremyjay

Evenimentul incepe la ora 22. In deschidere, va invitam sa descoperiti doua trupe nou-aparute in eclecticul underground bucurestean: Robin and The Backstabbers, ce vor sustine un recital unplugged, urmat de o prestatie electrica a celor de la Toulouse Lautrec.

www.myspace.com/toulouselautrecband
www.myspace.com/robinandthebackstabbers

Pretul biletelor la concert este de 20 Ron (limitat la primele 100 de bilete) si 30 Ron (limitat la 200 de bilete) si pot fi achizitionate la FRONT (Calea Rahovei 196 A) si online pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, sau din reteaua Diverta, librariile Carturesti si magazinele Germanos si Vodafone din intreaga tara. In ziua evenimentului, biletul este 40 Ron la intrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.