Nou album Faithless, “The Dance”

  • by

Dupa patru ani de pauza, noul material discografic Faithless, “The Dance”, ce urmeaza a fi lansat luna aceasta, este catalogat deja drept cel mai asteptat album al anului 2010 intr-un clasament realizat de Inthemix, unul dintre cele mai renumite topuri de muzica dance. Cu ocazia lansarii noului album, Faithless pregateste si un nou turneu international, care va aduce trupa si in Romania, pe data de 16 iulie, unde va sustine un show electrizant in cadrul Ciuc Summer Fest.

Noul material Faithless, “The Dance”, se numara deja printre cele mai asteptate albume ale acestui an, lansarea oficiala urmand a avea loc pe data de 17 mai. “Pentru mine este de-a dreptul incredibil sa observ reactia oamenilor din cluburi, atat de incantati sa auda vocea lui Maxi din nou. Albumul “The Dance”, la fel cum ii arata si numele, este orientat si concentrat catre zona dance, ceea ce pentru noi a reprezentat o schimbare, pentru ca in mod normal nu aveam piese care se pot pune in club. Insa am lucrat intens pentru ca acest album sa fie unic, oamenilor le place sa iasa si sa se distreze in cluburi , tocmai acest lucru am vrut sa-l surprindem si sa-l celebram in muzica noastra”, a declarat Sister Bliss pentru Inthemix, cel mai important site si top australian de muzica dance.

Pana la data lansarii albumului “The Dance”, membrii Faithless se bucura din plin de succesul noului single “Not Going Home”, piesa intrata deja in topurile din intreaga lume. “Am lucrat la aceasta piesa incredibil de mult timp, am inregistrat chiar peste 30 de demo-uri, cautand sa iasa totul perfect. Cred ca dupa patru ani nu ne puteam intoarce in fata fanilor nostri cu un material care nu transmite energie si fara un sound pe masura Faithless. Cred ca noul single si intregul material pot fi considerate o revenire la origini, si in mod sigur noua piesa se va asemana ca impact cu ceea ce a reprezentat Insomnia la vremea respectiva”, a declarat Sister Bliss intr-un interviu recent.

Faithless vor fi prezenti in Romania intr-un spectacol extraordinar pe data de 16 iulie, pe scena Ciuc Summer Fest, ce va avea loc pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti. Biletele pentru fiecare zi a festivalului, respectiv 16, 17 si 18 iulie, pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Mai multe informatii despre noi confirmari in cadrul Ciuc Summer Fest pe afisul evenimentului vor fi facute publice in curand pe site-ul oficial al festivalului, www.summer-fest.ro

Leave a reply (we review all comments)